Julkisiin hankintoihin erikoistunut JURISTI

Haemme juuri nyt julkisiin hankintoihin perehtynyttä juristia vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Suomen johtavana julkisten hankintojen asiantuntijana tarjoamme sinulle huikean näköalapaikan julkisiin hankintoihin ja sopimusoikeuteen – pääset vaikuttamaan mielenkiintoisiin hankkeisiin asiakkaidemme apuna. Tarjoamme sinulle aidon mahdollisuuden yhdistää haastava ja mielenkiintoinen työ muuhun elämään. Meillä on sinulle tarjolla muun muassa itsenäiset työtehtävät, kollegojen tuki, dynaaminen tekemisen meininki, mutkattomat työkaverit sekä joustavat etätyömahdollisuudet.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on

  • oikeustieteen korkeakoulututkinto
  • vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä julkisten hankintojen parissa
  • itsenäinen, joustava ja määrätietoinen asenne työhösi sekä
  • tahto kehittyä haasteita pelkäämättä.

Työtehtäviisi meillä kuuluisivat erityisesti haastavammat kilpailutukset, asiantuntijaselvitykset ja -lausunnot sekä sopimusjuridiikka. Muut työtehtävät määräytyvät erityisosaamisesi  (esim. yhtiöoikeus) ja omien toiveidesi mukaan.

Työsuhteen alussa perehdytämme sinut uusiin tehtäviisi. Yhteiset säännölliset toimistopalaverit ja aamukahvituokiot auttavat pääsemään nopeasti sisään työyhteisöömme. Huolehdimme työntekijöidemme kehittymisestä ja kullekin työntekijälle laaditaan henkilökohtainen koulutussuunnitelma. Kilpailukykyisen palkan lisäksi etuihimme kuuluvat muun muassa lounas- ja liikuntaetu sekä vapaa-ajallakin voimassa olevaa matkavakuutus. Huvitoimikuntamme pitää huolen, että voimme toisinaan viettää aikaa yhdessä myös työajan ulkopuolella.

Hae nyt huippuosaajien joukoon ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV:si palkkatoivomuksineen sähköpostitse info@ptcs.fi.

Lisätietoja antaa Saila Eskola, puh. +358 50 369 7614 tai saila.eskola@ptcs.fi.

Lue meistä lisää sivuiltamme www.ptcs.fi.


Arkisto: Julkisiin hankintoihin erikoistunut JURISTI