Julkisiin hankintoihin perehtynyt asiantuntija

Toimintamme kasvaessa haemme joukkoomme julkisiin hankintoihin perehtynyttä asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin

Suomen johtavana julkisten hankintojen asiantuntijana tarjoamme sinulle huikean näköalapaikan julkisiin hankintoihin ja sopimusoikeuteen – pääset vaikuttamaan mielenkiintoisiin hankkeisiin asiakkaidemme apuna. Tarjoamme sinulle aidon mahdollisuuden yhdistää haastava ja mielenkiintoinen työ sekä muu elämä: meillä toteutuvat itsenäiset työtehtävät, kollegojen tuki, dynaaminen tekemisen meininki, mutkattomat työkaverit, laajat etätyömahdollisuudet ja mahdollisuus itse vaikuttaa työajan säätelyyn.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on:

  • oikea asenne
  • soveltuva ylempi korkeakoulututkinto
  • kokemusta työskentelystä julkisten hankintojen parissa
  • itsenäinen, joustava ja määrätietoinen ote työtehtäviisi ja
  • halu kehittyä työtehtävissä uusia haasteita pelkäämättä.

Työtehtäviisi tulisivat kuulumaan erityisesti haastavammat kilpailutukset, asiantuntijaselvitykset ja –lausunnot sekä sopimusjuridiikka. Työtehtävääsi on mahdollista räätälöidä oman erityisosaamisesi ja toiveidesi mukaan.

Työsuhteen alussa perehdytämme sinut uusiin tehtäviisi. Yhteiset säännölliset toimistopalaverimme ja aamukahvihetkemme auttavat sinua pääsemään nopeasti sisään työyhteisöömme. Huolehdimme työntekijöidemme kehittymisestä sisäisin koulutuksin ja kullekin työntekijälle tehtävin henkilökohtaisin koulutussuunnitelmin. Kilpailukykyisen palkan lisäksi pääset nauttimaan muistakin kattavista eduistamme, kuten lounasseteleistä, liikuntaedusta ja vapaa-ajallakin voimassa olevasta matkavakuutuksesta. Huvitoimikuntamme huolehtii siitä, että pidämme hauskaa yhdessä myös työajan ulkopuolella.

Meillä pääset kehittymään julkisten hankintojen huippuosaajaksi!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV:si palkkatoivomuksineen sähköpostitse osoitteeseen info@ptcs.fi.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Saila Eskola, puh. 050 369 7614 tai saila.eskola@ptcs.fi.

Lue meistä lisää sivuiltamme www.ptcs.fi.


Arkisto: Julkisiin hankintoihin perehtynyt asiantuntija