Julkisiin hankintoihin perehtynyt ASIANTUNTIJA

Toimintamme kasvaessa haemme joukkoomme julkisiin hankintoihin perehtynyttä asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin

Suomen johtavana julkisten hankintojen asiantuntijana tarjoamme sinulle huikean näköalapaikan julkisiin hankintoihin ja sopimusoikeuteen – pääset vaikuttamaan mielenkiintoisiin hankkeisiin asiakkaidemme apuna. Tarjoamme sinulle aidon mahdollisuuden yhdistää haastava ja mielenkiintoinen työ sekä muu elämä: meillä toteutuvat itsenäiset työtehtävät, kollegojen tuki, dynaaminen tekemisen meininki, mutkattomat työkaverit, laajat etätyömahdollisuudet ja mahdollisuus itse vaikuttaa työajan säätelyyn.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on:

  • soveltuva ylempi korkeakoulututkinto
  • kokemusta työskentelystä julkisten hankintojen parissa
  • itsenäinen, joustava ja määrätietoinen ote työtehtäviisi ja
  • halu kehittyä työtehtävissä uusia haasteita pelkäämättä.

Työtehtäviisi tulisivat kuulumaan erityisesti haastavammat kilpailutukset, asiantuntijaselvitykset ja –lausunnot sekä sopimusjuridiikka. Työtehtävääsi on mahdollista räätälöidä oman erityisosaamisesi ja toiveidesi mukaan.

Työsuhteen alussa perehdytämme sinut uusiin tehtäviisi. Yhteiset säännölliset toimistopalaverit ja aamukahvituokiot auttavat pääsemään nopeasti sisään työyhteisöömme. Huolehdimme työntekijöidemme kehittymisestä ja kullekin työntekijälle laaditaan henkilökohtainen koulutussuunnitelma. Kilpailukykyisen palkan lisäksi etuihimme kuuluvat muun muassa lounas- ja liikuntaetu sekä vapaa-ajallakin voimassa olevaa matkavakuutus. Huvitoimikuntamme pitää huolen, että voimme toisinaan viettää aikaa yhdessä myös työajan ulkopuolella.

Meillä pääset kehittymään julkisten hankintojen huippuosaajaksi!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV:si palkkatoivomuksineen sähköpostitse osoitteeseen info@ptcs.fi.

Lisätietoja antaa Saila Eskola, puh. 050 369 7614 tai saila.eskola@ptcs.fi.

Lue meistä lisää sivuiltamme www.ptcs.fi.


Arkisto: Julkisiin hankintoihin perehtynyt ASIANTUNTIJA