Esittelyssä Annemari Kauppi

”Hei! Olen Annemari Kauppi ja aloitin harjoittelijana PTCS:llä helmikuun lopulla. Työskentelen etänä Rovaniemeltä käsin, mikä on onnistunut erinomaisesti ja tuonut joustoa arkeen. Olen päässyt alusta asti hyvin työyhteisöön mukaan kattavan perehdytysohjelman ansiosta. Työyhteisöön on myös ollut helppo sujahtaa, kun olen voinut olla matalalla kynnyksellä yhteydessä kaikkiin työkavereihin ja apua on tarvittaessa aina ollut tarjolla.”

Kerro vähän itsestäsi

”Alun perin olen kotoisin Keminmaasta. Toisaalta suurimman osan elämästäni olen asunut Pohjois-Pohjanmaalla Oulussa, joten miellän itseni ensisijaisesti oululaiseksi. Viimeiset kolme vuotta olen asunut Rovaniemellä, jonne muutin opintojen perässä. Lapissa ehdottomasti parasta on kaunis luonto, lyhyet välimatkat ja hyvät liikuntamahdollisuudet. Vapaa-aikana vietänkin mieluiten aikaa urheillen, kuten juoksu-, kuntosali- ja tennisharrastuksen parissa. ”

Mitä olet tehnyt ennen meille siirtymistäsi?

” Valmistuin ennen kesää oikeusnotaariksi Lapin yliopistosta. Notaarityöni tein julkisiin hankintoihin liittyvästä aiheesta; hankintalain rikkomisesta määrättävästä seuraamusmaksusta. Opinnoissani olen kiinnostunut julkisten hankintojen lisäksi yleisemmin kilpailuoikeudesta. Tulevana syksynä aloitan oikeustieteen maisterin opinnot, jolloin pääsen syventymään myös muihin juridisiin kiinnostuksenkohteisiini, kuten sopimusoikeuteen.

Työkokemusta minulle on kertynyt useiden vuosien ajan erilaisten kesätöiden kautta etenkin asiakaspalvelusta.”

Mitkä tulevat olemaan keskeiset tehtäväsi meillä?

” Harjoittelijana työnkuvani on laaja. Työnkuvaani kuuluvat hankintoihin ja muuhun juridiikkaan liittyvät avustavat tehtävät, kuten tiedon etsiminen tai erilaisten dokumenttien luonnostelu. Olen tehnyt myös yhtiön hallinnolliseen toimintaan liittyviä tehtäviä ja osallistunut Julkiset-tietopalvelun sisällöntuottoon.”

 


Arkisto: Esittelyssä Annemari Kauppi