Esittelyssä uusi harjoittelijamme Lasse Lipsanen

”Hei! Olen Lasse Lipsanen. Aloitin kolme viikkoa sitten PTCS:llä harjoittelijana ja onhan tämä varmasti ollut erilainen aloitus kuin normaaliaikoina. Toimistolla olen käynyt vain pari kertaa ja muutoin tehnyt etätöitä kotoa Turusta käsin.”

Miten olet päässyt sisään uuteen työyhteisöön?

”Onneksi perehdytykseen on panostettu, enkä koe, että olisi ollut suurempia vaikeuksia päästä vauhtiin. Apua saa heti kun vain kysyy, ja työkaverit ottavat yhteyttä myös tähän suuntaan varmistaakseen, että hommat sujuvat. Hauskaa on myös se, että meitä on tällä hetkellä Turussa kaksi PTCS:läistä ja olemme käyneet lounaalla mökkihöperöitymistä ehkäistäksemme.”

Kerro vähän itsestäsi

”Olen viidennen vuoden oikeustieteen opiskelija. Opinnoista on jäljellä enää graduprojekti, jonka tekemiselle on onneksi aikaa osa-aikaisen sopimuksen ansiosta. Oikeudellisen alan pariin päädyin, koska yhteiskunnalliset asiat ja ilmiöt ovat aina kiinnostaneet minua. Saatankin uppoutua mielenkiintoisen aiheen äärelle tuntikausiksi lukemaan tai kuuntelemaan podcasteja. Työn ja opiskeluiden vastapainoksi tykkään liikkua merellä ja metsässä.”

Mitä olet tehnyt ennen meille siirtymistäsi?

”Ennen PTCS:lle siirtymistäni olin kolmisen vuotta harjoittelijana Asianajotoimisto Blackbirdillä. Siellä tutustuin asianajomaailmaan erityisesti työoikeuteen liittyvien tehtävien kautta.”

Mitkä tulevat olemaan keskeisimmät tehtäväsi meillä?

”Avustan asiantuntijoitamme julkisiin hankintoihin ja muuhun juridiikkaan liittyvissä tehtävissä esimerkiksi selvityksiä tekemällä ja asiakirjoja luonnostelemalla. Lisäksi olen mukana JulkiSet-tiimissä laatimassa tiivistelmiä hankintoihin liittyvästä oikeuskäytännöstä.”

Lassen yhteystiedot


Tags: harjoittelijaHenkilöesittely

Arkisto: Esittelyssä uusi harjoittelijamme Lasse Lipsanen