Esittelyssä Jenny Wihonen

Moikka! Mun nimi on Jenny Wihonen ja aloitin PTCS:llä elokuun 2021 alussa. Vaikka vallitsevien etätyösuositusten johdosta koko toimiston porukkaa ei ole ollut vielä valitettavasti mahdollisuutta tavata kasvotusten, on ollut ilo huomata, kuinka hyvin minut on PTCS:llä otettu osaksi porukkaa. Toimistolla käydessäni olen päässyt tutustumaan ja vaihtamaan kuulumisia uusien kollegoiden kanssa ja melkeinpä kaikkien muiden kanssa ollut yhteydessä puhelimitse tai Teamsin välityksellä. Toimiston kulttuuri kannustaa kysymään matalalla kynnyksellä ja aina on apu löytynytkin nopeasti.

Kerro vähän itsestäsi

Olen kotoisin Pohjois-Karjalasta, josta muutin kahdeksan vuotta sitten opintojen perässä Helsinkiin. Valmistuin oikeustieteen maisteriksi alkuvuodesta 2019, minkä jälkeen olenkin työskennellyt pääsääntöisesti julkisten hankintojen parissa. Luonteeltani olen utelias ja tykkään paneutua asioihin perinpohjaisesti. Uskon, että näistä ominaisuuksista on hyötyä myös työssäni. Vapaa-ajalla tykkään touhuta ja mennä, vaikka välillä parasta onkin rauhoittua luonnossa tai veden äärellä koirieni kanssa lenkkeillen.

Mitä olet tehnyt ennen meille siirtymistäsi?

Opiskeluaikoina työskentelin lähinnä eri asianajotoimistoissa, joissa monet oikeudenalat tulivat tutuiksi. Kiinnostuin kunnolla hankinnoista oikeastaan vasta ensimmäisessä valmistumisen jälkeisessä työpaikassani, minkä jälkeen hankintojen maailma onkin vienyt mennessään. Viimeisen parin vuoden ajan olenkin avustanut lähinnä julkisiin hankintoihin ja sopimusoikeuteen liittyvissä toimeksiannoissa. Työkokemusta minulta löytyy sekä julkiselta sektorilta että yksityiseltä puolelta.

Mitkä tulevat olemaan keskeisimmät tehtäväsi meillä?

Työskentelen asiakkaidemme hankintoihin liittyvien toimeksiantojen, kuten kilpailutusten läpivientien parissa. On mahdollista, että tulen myös kouluttamaan PTCS:n kursseilla ja avustamaan riitaprosesseissa, sillä olen suorittanut asianajajatutkinnon, jonka ansiosta pystyn avustamaan asiakkaita myös yleisissä tuomioistuimissa.

 


Arkisto: Esittelyssä Jenny Wihonen