Esittelyssä Mikko-Samuli Kolkkanen

”Moikka! Nimeni on Mikko-Samuli Kolkkanen ja aloitin työt asiantuntijana PTCS:llä lokakuussa 2021.”

Miten olet päässyt sisään uuteen työyhteisöön?

”Korona-aikana uudessa työpaikassa aloittaminen on ollut mielenkiintoinen kokemus, kun suuri osa työkavereista on vielä tapaamatta kasvokkain. Täysin tyhjässä toimistossa ei ole kuitenkaan onneksi tarvinnut aloitella tutustumista uuteen työhön, vaan juttu- ja lounasseuraa on aina löytynyt. Koenkin, että minut on otettu erittäin lämpimästi osaksi porukkaa ja kynnys kysyä neuvoa kollegalta on hyvin matala. PTCS:llä käytössä oleva mentori-aktori -mallin mukaisesti töitä tehdään alkuun kokeneemman asiantuntijan ohjauksessa.”

Kerro vähän itsestäsi

”Olen kotoisin Turun kupeesta Varsinais-Suomesta. Oikeustieteen maisteriksi olen valmistunut Turun yliopistosta. Reilu neljä vuotta sitten muutin työn perässä Helsinkiin ja sillä tiellä edelleen olen. Vapaa-aikaani vietän partion ja liikunnan sekä televisiosarjojen ja elokuvien parissa. Työelämässä motivoidun erityisen paljon haastavista työtehtävistä, joissa voin laittaa itseni likoon.”

Mitä olet tehnyt ennen meille siirtymistäsi?

”Ensikosketukseni hankintalakiin ja julkisiin hankintoihin sain muiden työtehtävien ohessa RAY:llä. Kiinnostukseni sopimusoikeuteen ja julkisiin hankintoihin heräsi ja myöhemmin opintojeni ohella työskentelinkin Helsingin kaupungilla avustavissa tehtävissä hankintatoimeksiannoissa. Olen työskennellyt myös Veikkauksella tietosuojakysymysten parissa sekä kilpailuttanut laitehankintoja terveydenhuollon alalla toimivassa hankintayksikössä.”

Mitkä tulevat olemaan keskeisimmät tehtäväsi meillä?

”PTCS:llä työskentelen pääsääntöisesti asiakkaidemme julkisiin hankintoihin liittyvien erilaisten toimeksiantojen parissa. Tulevaisuudessa on myös mahdollista, että tulen kouluttamaan PTCS:n kursseilla.”


Tags: uusi työntekijä

Arkisto: Esittelyssä Mikko-Samuli Kolkkanen