Esittelyssä Minna Tamper

”Hei! Olen Minna Tamper ja aloitin asiantuntijana PTCS:llä toukokuun lopulla. Pääsääntöisesti työskentelen ”kotikonttorilta” Lahdesta, mutta toisaalta nykyaikaiset nopeat liikenneyhteydet mahdollistavat sujuvat toimistopäivät paikan päällä Helsingissä. Työyhteisöön on ollut mukava soljahtaa mukaan ja perehdytys käynnistynyt saman tien yrityksen tutormallin toimintaperiaatteiden mukaisesti. Alusta lähtien päässyt myös itse tekemiseen kiinni ihan käytännössäkin.”

Kerro vähän itsestäsi

”Alun perin olen kotoisin Etelä-Karjalasta Lappeenrannasta. Toisaalta Suomi-kuva avautunut elämästä yli puolet muilla paikkakunnilla asuneena töiden perässä juosten. Puheessa murrekieli ja siet ja miet taipuvat vielä Lappeenrannassa käydessä ja vety maistuu aina kauppatorilla. Vapaa-aikaa tulee vietettyä ratsastustallilla, kävelylenkillä luonnossa ja urheillen (ainakin koittaen) monipuolisesti kuin myös elokuvien ja matkailun parissa.”

Mitä olet tehnyt ennen meille siirtymistäsi?

”Koulutustaustani on KTM, suuntautumisena hankintojen johtaminen. Ennen PTCS:lle siirtymistä työskentelin hankinta-asiantuntijana sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän palveluksessa. Lisäksi minulla on vahva yli 15 vuoden työtausta yksityisen sektorin puolelta hankintatoimesta eri toimialoilta ja työtehtävistä strategisella ja operatiivisella tasolla.”

Mitkä tulevat olemaan keskeiset tehtäväsi meillä?

”Työskentelen julkisiin hankintoihin liittyvien asiakastoimeksiantojen parissa. Tulevaisuudessa mahdollisesti saatan myös kouluttaa PTCS:n kursseilla.”


Tags: asiantuntijaHenkilöesittelyJulkiset hankinnat

Arkisto: Esittelyssä Minna Tamper