Esittelyssä Outi Tarvainen

”Moi! Olen Tarvaisen Outi ja aloitin PTCS:llä asiantuntijana helmikuussa. Nykyaikaiseen malliin työskentelen kotitoimistoltani Oulusta, mikä toimintatapana on minulle tuttua monen vuoden ajalta jo edellisistä työtehtävistäni. Työyhteisöön on ollut erittäin helppo solahtaa, kun myös monet muutkin asiantuntijamme ovat monipaikkatyössä, ja minut on otettu aktiivisesti mukaan monenlaiseen tekemiseen heti ensimmäisestä päivästä lähtien.

Kerro vähän itsestäsi

Olen lähtöisin Seinäjoelta, mutta asunut Oulussa jo yli puolet elämästäni. Eteläpohjalaiset juuret näkyvät vahvasti luonteessani, eli lupaukset piretähän ja innostuneisuuteni varmasti näkyy!

Vapaa-aikaa vietän monipuolisesti kuntoillen, sekä perheeni ja kahden cockerspanielin kanssa touhuten. Talvella sormet ovat yleensä neulomisesta verillä.

Mitä olet tehnyt ennen meille siirtymistäsi?

Koulutustaustaltani olen tietojenkäsittelytieteilijä. Ennen PTCS:llä aloittamista olen työskennellyt 16 vuotta kuntien ja valtion eri työnantajiendigitaalisten palvelujen kehittämistehtävissä sekä julkisten hankintojen asiantuntijana. ICT-taustani näkyykin myös ketterässä työskentelyotteessani.

Mitkä tulevat olemaan keskeiset tehtäväsi meillä?

”Palvelen asiakkaitamme julkisiin hankintoihin liittyvien toimeksiantojen parissa. Tulen myös kouluttamaan PTCS:n kursseilla.”

 


Tags: asiantuntijaesittelyhenkilöesttely

Arkisto: Esittelyssä Outi Tarvainen