Esittelyssä uusi PTCSläinen Riikka Heikkinen

Miten olet päässyt sisään uuteen työyhteisöön?

”Olen ehtinyt totutella uuteen työyhteisöön vajaan kuukauden ajan. Onhan tämä ollut erikoinen aika aloittaa uudessa työpaikassa, kun työkavereihin on päässyt tutustumaan vain virtuaalisesti. Toimistolla tuli käytyä vain ensimmäisellä viikolla ja sitten onkin työskennelty vain etänä. Teamsin välityksellä onneksi voi matalalla kynnyksellä ottaa yhteyttä kollegoihin ja kysyä neuvoa kaikenlaisissa asioissa.”

Kerro jotain itsestäsi

”Olen Pohjois-Karjalasta lähtöisin oleva maalaistalon tyttö, joka on nyt jo parikymmentä vuotta asunut pääkaupunkiseudulla. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden maisteri valtio-opista sekä laskentatoimen tradenomi. Hankintatoimen tradenomi YAMK-opinnoissa jäljellä on vielä opinnäytetyön tekeminen. Nautin uuden oppimisesta ja seuraan aktiivisesti ajankohtaisia asioita. Asiantuntijatehtävissä minua kiehtoo se, että työtehtävät ovat hyvin vaihtelevia ja niissä pääsee haastamaan itseään ja välillä astumaan myös epämukavuusalueelle.”

Mitä olet tehnyt ennen meille siirtymistäsi?

”Suurin osa työhistoriastani liittyy kuuroihin ja viittomakielisiin, sillä olen toiminut Kuurojen Liitto ry:n kansainvälisten asioiden sihteerinä sekä kehitysyhteistyöprojektien hankevastaavana ja sittemmin Kelan vammaisten henkilöiden tulkkauspalveluiden suunnittelijana. Kelassa pääsin tutustumaan julkisten hankintojen mielenkiintoiseen maailmaan, kun tehtäviini kuului myös vammaisten tulkkauspalveluiden hankinnat muiden tehtävien ohella. Viimeiset viisi vuotta työskentelin Kelassa kokoaikaisesti hankintojen parissa kilpailuttaen kaikkea mahdollista rakennusurakoista ja erilaisista palveluhankinnoista äitiyspakkauksen tuotteisiin.”

Mitkä tulevat olemaan keskeisimmät tehtäväsi meillä?

”Tehtäviini tulevat kuulumaan asiakkaiden kilpailutusten läpivientiin liittyvät toimeksiannot ja mahdollisesti myös kouluttaminen.”

Riikan yhteystiedot.


Tags: Henkilöesittelyuusi työntekijä

Arkisto: Esittelyssä uusi PTCSläinen Riikka Heikkinen