Haemme joukkoomme julkisiin hankintoihin erikoistunutta juristia

Haemme nyt julkisiin hankintoihin perehtynyttä juristia vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Suomen johtavana julkisten hankintojen asiantuntijana tarjoamme sinulle huikean näköalapaikan julkisiin hankintoihin ja sopimusoikeuteen – pääset vaikuttamaan mielenkiintoisiin hankkeisiin asiakkaidemme apuna. Tarjoamme sinulle aidon mahdollisuuden yhdistää haastava ja mielenkiintoinen työ sekä muu elämä: meillä toteutuvat itsenäiset työtehtävät, kollegojen tuki, dynaaminen tekemisen meininki, mutkattomat työkaverit, laajat etätyömahdollisuudet ja mahdollisuus itse vaikuttaa työajan säätelyyn.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on:

  • oikea asenne
  • oikeustieteen korkeakoulututkinto
  • vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä julkisten hankintojen parissa
  • kykyä, halua ja innostusta vetää erilaisia koulutuksia hankinta-alan ammattilaisille
  • itsenäinen, joustava ja määrätietoinen ote työtehtäviisi
  • halu kehittyä työtehtävissä uusia haasteita pelkäämättä sekä
  • hyvä englannin kielen hallinta.

Eduksi katsomme erityisesti perehtyneisyytesi IT- tai sotehankintoihin, rakennusurakkakilpailutuksiin, sopimusoikeuteen tai tietosuojakysymyksiin. Työtehtäviisi tulisivat kuulumaan erityisesti haastavammat kilpailutukset, asiantuntijaselvitykset ja –lausunnot, sopimusjuridiikka sekä koulutustehtävät. Muut työtehtävät määräytyvät mahdollisen erityisosaamisesi (esim. työ- tai yhtiöoikeus) mukaan.

Työsuhteen alussa perehdytämme sinut uusiin tehtäviisi. Yhteiset säännölliset toimistopalaverimme ja aamukahvihetkemme auttavat sinua pääsemään nopeasti sisään työyhteisöömme. Huolehdimme työntekijöidemme kehittymisestä sisäisin koulutuksin ja kullekin työntekijälle tehtävin henkilökohtaisin koulutussuunnitelmin. Kilpailukykyisen palkan lisäksi pääset nauttimaan muistakin kattavista eduistamme, kuten lounasseteleistä, liikuntaedusta ja vapaa-ajallakin voimassa olevasta matkavakuutuksesta. Huvitoimikuntamme huolehtii siitä, että pidämme hauskaa keskenämme myös työajan ulkopuolella.

Meillä pääset kehittymään julkisten hankintojen huippuosaajaksi. Työtehtävääsi on myös mahdollista räätälöidä oman erityisosaamisesi ja toiveidesi mukaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV:si palkkatoivomuksineen viimeistään 14.9.2018 sähköpostitse osoitteeseen info@ptcs.fi.

Lisätietoja avoinna olevasta tehtävästä antaa Saila Eskola, p. 050 369 7614. Sailan tavoitat parhaiten 3.9.2018 klo 10.00-12.00 sekä 5.9.2018 klo 14.00-16.00.

Lue meistä lisää sivuiltamme www.ptcs.fi.


Tags: Julkiset hankinnatjurtistiRekry

Arkisto: Haemme joukkoomme julkisiin hankintoihin erikoistunutta juristia