Haemme tiimimme vahvistukseksi useampaa julkisten hankintojen osaajaa tai sellaiseksi haluavaa – tutustu avoimiin tehtäviin

Töihin PTCS:lle

Haemme timanttisen julkisten hankintojen asiantuntijatiimimme vahvistukseksi juristia, jonka tehtäviin kuuluvat erityisesti haastavammat kilpailutukset, asiantuntijaselvitykset ja -lausunnot, sopimusjuridiikka sekä halutessasi myös oikeudenkäyntien hoitaminen ja julkisten hankintojen koulutustehtävät.

Lisäksi meillä on paikka auki myös julkisten hankintojen asiantuntijalle, jonka tehtäviin puolestaan kuuluvat erilaisten tavara- ja palveluhankintojen kilpailutusprosessien hoitaminen. Toivomme, että sinulla on jo jonkin verran työkokemusta julkisten hankintojen kilpailuttamisprosessin eri vaiheista ja olet sinut myös Cloudia-kilpailutusjärjestelmän kanssa.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja laita vapaamuotoinen hakemuksesi rohkeasti tulemaan. Kuulemme mielellämme, miksi juuri sinä sopisit joukkoomme.

 


Tags: asiantuntijaJulkiset hankinnatJuristiRekrytyöpaikka

Arkisto: Haemme tiimimme vahvistukseksi useampaa julkisten hankintojen osaajaa tai sellaiseksi haluavaa – tutustu avoimiin tehtäviin