Outi Tarvainen

senior asiantuntija, FM, (tietojenkäsittelytiede)
outi.tarvainen@ptcs.fi
+358 50 364 6879

Erityisosaaminen:
ICT-hankinnat, Cloudia-kilpailutusjärjestelmä, digitaaliset palvelut

Outi on oululaistunut eteläpohjalainen tietojenkäsittelytieteilijä, joka on käytännössä koko työuransa ajan työskennellyt ICT-ratkaisujen ja -hankintojen parissa. Hän on toiminut yli 10 vuoden ajan digitaalisten palveluiden ja tietohallinnon kehittämiseen sekä ICT-hankintoihin liittyvissä tehtävissä. Sen jälkeen hän on viimeiset 5 vuotta toiminut täysipäiväisesti hankintojen asiantuntija. Outi ymmärtää tilaajan ICT-palveluihin ja niiden kilpailuttamiseen ja sekä liiketoiminnan digitalisointiin liittyviä kysymyksiä erinomaisen hyvin.

Outi on vetänyt toistasataa koulutusta ICT-palvelujen kehittämisestä, digitaalisten ratkaisujen käytöstä, hankinnoista ja ketterästä kehittämisestä niin työntekijöille kuin kuntalaisille. Kouluttaminen onkin hänelle todella mieluista! Hän on myös käytettävyysasioiden erityisosaaja ja pystyy tuomaan käytettävyyden ja saavutettavuuden merkityksen esiin jokaisessa palveluhankinnassa, joihin liittyy luonnollisia henkilöitä loppukäyttäjinä, koska heillehän me yleensä palveluita hankimme ja toteutamme!

Outin erityisosaamisalueita ovat ICT-palveluhankinnat, ketterä kehittäminen, käytettävyyden huomiointi hankinnoissa ja sopimuksissa, neuvottelumenettelyn käyttö sekä hankintojen ja sopimusten pyörittely Cloudia-järjestelmillä.

 


Arkisto: Outi Tarvainen