Outi Tarvainen

asiantuntija, FM, (tietojenkäsittelytiede)
outi.tarvainen@ptcs.fi
+358 50 364 6879

Erityisosaaminen:
ICT-hankinnat, Cloudia-kilpailutusjärjestelmä, digitaaliset järjestelmät

”Moi, olen Outi Oulusta!

Tietojenkäsittelytieteilijäksi syksyllä 2006 valmistumiseni jälkeen olen työskennellyt käytännössä koko työurani ajan ICT-ratkaisujen ja -hankintojen parissa. 10 vuotta tein päätoimisesti digitaalisten palveluiden kehittämiseen ja hallintaan sekä kunnan tietohallintotoiminnan kehittämiseen liittyviä tehtäviä moninaisissa rooleissa, mutta aina työtehtäviin on sisältynyt myös hankintaa – ja paljon. Ymmärrän tilaajan ICT-palveluihin ja niiden kilpailuttamiseen ja kehittämiseen liittyviä kysymyksiä erinomaisen hyvin.

Olen myös ICT Standard Forumin sertifioima liiketoimintakehittämisen ammattilainen sekä digitaalisten ratkaisujen käytettävyysasioiden erityisosaaja! Päätyökseni olen kilpailuttanut ja tehnyt sopimuksia vuodesta 2017. Olen pitänyt toistasataa koulutusta ICT-palvelujen kehittämisestä, digitaalisten ratkaisujen käytöstä, hankinnoista ja ketterästä kehittämisestä niin työntekijöille kuin kuntalaisille. Kouluttaminen onkin minulle todella mieluista!

Erityisosaamisalueitani ovat ICT-palveluhankinnat, ketterä kehittäminen, käytettävyyden huomiointi hankinnoissa ja sopimuksissa, neuvottelumenettelyn käyttö sekä hankintojen ja sopimusten pyörittely Cloudia-järjestelmillä jo vuodesta 2013.

Vapaa-aikani kuluu perheen, käsitöiden, monipuolisen kuntoilun sekä koirien ja hevosten parissa sekä mökkeillen Lapissa.”


Arkisto: Outi Tarvainen