Koulutustärpit vuodenvaihteen uusille hankintaosaajille!

Aloittaako organisaatiossasi uusia osaajia, jotka kaipaavat koulutusta julkisten hankintojen perusteista, erityisalojen hankintalaista ja/tai Cloudia Kilpailutus-järjestelmän käytöstä? Nämä PTCS:n suositut ja käytännönläheiset kurssit pidetään turvallisesti etäyhteyksin:

Webinaari: Julkisten hankintojen peruskurssi; Hankintailmoitus, tarjouspyyntö ja hankintasopimukset, 13.-14.1.2021 klo 9-16

Jo klassikoksi muodostunut Julkisten hankintojen peruskurssi sopii kaikille julkisten hankintojen parissa vastikään aloittaneille. 2-päiväisen kurssin aikana käydään läpi koko hankintaprosessi A:sta Ö:hön sekä runsaasti käytännön esimerkkejä. Osallistumismaksu on 940€ +alv. Tervetuloa Merjan ja Jennin kurssille!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen »

Webinaari: Erityisalojen julkiset hankinnat, 4.2.2021 klo 9-16

Tällä kurssilla perehdymme erityisalojen hankintoihin. Käymme läpi hankintaprossessin suunnitteluvaiheesta päätöksentekoon sekä erityisalojen hankintoja koskevaa oikeuskäytäntöä. Osallistumismaksu kurssille on 520€ +alv. Kouluttajina toimivat Aarne ja Kaisa. Tavataan etänä kurssilla!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen »

Webinaari: Cloudia Kilpailutus peruskurssi, 18.2.2021 klo 9-16

Cloudia Kilpailutus peruskurssi on suosittu starttikoulutus uusille Cloudia-käyttäjille, joilla on vähän tai ei vielä lainkaan kokemusta järjestelmän käytöstä. Cloudia Kilpailutus peruskurssilla osallistuja oppii tekemään kilpailutuksen järjestelmässä omatoimisesti alusta loppuun. Osallistumismaksu on 420€ +alv. Tervetuloa Utun kurssille, josta olemme saaneet mm. seuraavat palautteet:

– ”Utulla on etäopetus hyvin hallussa – koulutus onnistui odotuksiani paremmin!”
– ”Kouluttaja pystyi neuvomaan hienosti myös etänä”
– ”Johdonmukainen eteneminen jota oli helppo seurata”
– ”Miellyttävä ja asiantunteva”
– ”5/5!”

LISÄETU: Cloudia-kursseihimme sisältyy 30 min maksuton sparraus kurssin aiheista PTCS:n asiantuntijan kanssa, jonka voit hyödyntää kurssin jälkeen.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen »

Miten etäkoulutukset järjestetään?

PTCS:n webinaarit järjestetään Teams-kokouksina, joihin on helppo osallistua joko Teams-sovelluksen tai selaimen avulla. Koulutuksessa kuulet ja näet kouluttajan sekä esitysmateriaalin. Koulutus on aidosti vuorovaikutteinen; pääset osallistumaan keskusteluun niin suullisesti kuin chat-viestein. Saat koulutuksesta tallenteen käyttöösi (katseluoikeus 7 vrk).

Lisätiedot: koulutussuunnittelija Anna Kaitera puh. 040 147 8720, kurssit@ptcs.fi

Tutustu PTCS:n koko kurssitarjontaan www.ptcs.fi »


Arkisto: Koulutustärpit vuodenvaihteen uusille hankintaosaajille!