Lisää vahvistuksia PTCS:lle – Tervetuloa meille Teemu!

” Hei! Olen Teemu. Aloitin PTCS:llä asiantuntijana lokakuun lopulla. Ensimmäisen viikon vietin pitkälti toimistolla tutustumassa uuteen työpaikkaan ja työkavereihin. PTCS:n toimintakulttuuri mahdollistaa hienosti työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen eri elämäntilanteissa. Lisäksi on ollut ilo huomata, miten apuani pyydetään pienellä kynnyksellä ja tukea työkaverilta löytyy aina tarvittaessa.”

Kerro vähän itsestäsi

”Olen kotoisin Lapista, mutta asunut jo pidemmän aikaa pääkaupunkiseudulla. Valmistuin Lapin yliopistosta oikeustieteen maisteriksi kesällä 2020. Minulla on kolme pientä lasta, joten arki on täynnä vauhtia ja toisinaan jopa vaarallisia tilanteita. Nollaan ajatuksiani ja lataan akkujani maantiepyörän satulassa sekä äänikirjojen parissa.”

Mitä olet tehnyt ennen meille siirtymistäsi?

”Opiskeluaikanani työskentelin jonkin aikaa liikejuridiikkaan keskittyneessä asianajotoimistossa. Myöhemmin siirryin in-house tehtäviin erään kunnan liikelaitokseen ja sieltä kuntasektorille lakipalveluihin. PTCS:lle siirryin Huoltovarmuuskeskuksen in-house lakimiehen tehtävästä. HVK:lla olin mukana hoitamassa muun muassa erilaisia sopimusasioita sekä palvelu- ja tavarahankintoja. Julkisten hankintojen kokemusta minulle on kertynyt sekä hankintayksiköissä että asianajotoimistossa tarjoajia avustaessa.”

Mitkä tulevat olemaan keskeiset tehtäväsi meillä?

”Tulen työskentelemään asiakkaiden kilpailutusten läpivientiin ja riidanratkaisuun liittyvien toimeksiantojen parissa. Lisäksi on mahdollista, että olen jossain vaiheessa mukana kouluttamassa PTCS:n kursseilla.”


Tags: uusi työntekijä

Arkisto: Lisää vahvistuksia PTCS:lle – Tervetuloa meille Teemu!