Mitä kuuluu 5.11. Julkisten hankintojen ajankohtaisfoorumille?

Julkisten hankintojen ajankohtaisfoorumi kokoaa yhteen kaikki hankinnoista hullaantuneet tänäkin vuonna

Julkisten hankintojen ajankohtaisfoorumi järjestetään torstaina 5.11.2020 Clarion Hotel Helsingissä sekä laadukkaana striimauksena verkossa.

Tilaisuuteen on ilmoittautunut jo yhteensä 200 henkeä, joista noin kolmasosa live-tilaisuuteen Clarionissa ja loput etäosallistujina. Lipunmyynti live-tilaisuuteen on jo päättynyt koronatilanteen kiihtymisen vuoksi. Uusille ilmoittautujille tarjoamme vain etäosallistumista. Live-osallistujista monet ovat jo vaihtaneet ilmoittautumisen etäosallistumiseen verkossa.

Järjestämme asiapitoisen, laadukkaan ja inpiroivan tilaisuuden poikkeuksellisista olosuhteista huolimatta. Me PTCS:llä olemme tilaisuudesta äärimmäisen innoissamme!

Järjestelyt Clarion Hotel Helsingissä

Tänä vuonna järjestelyt ovat poikkeukselliset ja hyvin todennäköisesti joudumme rajaamaan live-osallistujien määrää vielä pienemmäksi. Seuraamme tarkasti viranomaissuosituksia järjestelyjen suhteen koronaan liittyen. Tällä hetkellä tartuntatilanne on kiihtymisvaiheessa. THL suosittelee maskin käyttöä tilanteissa, joissa lähikontaktia ei voi välttää.

Näin tulemme toimimaan:

  1. Rajoitamme Clarionissa paikan päällä osallistuvien määrää
  2. Edellytämme osallistujilta kasvomaskin käyttöä seminaaritilassa – jaamme kertakäyttöisiä maskeja tilaisuudessa
  3. Normaalia väljempi istumajärjestys seminaaritilassa
  4. Vältämme tiloissa jonojen muodostumista
  5. Käytämme ahkerasti käsidesiä

 

Mitä etäosallistuminen tarkoittaa?

Etäosallistujana seuraat tilaisuutta etänä verkossa PTCS:n toimittaman linkin kautta.  Linkin saat sähköpostitse tilaisuutta edeltävänä päivänä.

Etäosallistujana näet ja kuulet puhujat. Esitysmateriaali pyörii etäosallistujan näkymässä selkeästi.

Tilaisuuden seuraamiseen et tarvitse mitään etäkokousohjelmaa, vaan pärjäät selaimella. Suosittelemme käyttämään selaimena kuitenkin jotain muuta kuin Internet Exploreria.

Vuorovaikutteinen hybriditapahtuma

Tapahtuma on vuorovaikutteinen riippumatta siitä osallistutko etänä vai paikan päällä. Tapahtumassa on käytössä jo aiemmilta vuosilta tuttu viestiseinä, joka kerää yhteen niin etäosallistujien kuin paikalla olevien kysymykset ja kommentit. Viestiseinälle odotamme myös kuvia etäosallistujien kotitoimistoilta ja organisaatioiden omista etätilaisuuksista!

Julkisten hankintojen ajankohtaisfoorumin 2018 ja 2019 etäosallistujilta olemme saaneet erinomaista ja ennen kaikkea rohkaisevaa palautetta siitä, että etäosallistujanakin tilaisuus on ollut erittäin antoisa.

Olemme 5.11. tapahtumassa etäyhteyksistä huolimatta yhdessä – ympäri Suomen!

Oletko jo tutustunut inspiroivaan ohjelmaan?

Käy viimeistään nyt tutustumassa ajankohtaiseen ja monipuoliseen ohjelmaan: www.ptcs.fi/ajankohtaisfoorumi. Samalla sivulla onnistuu myös ilmoittautuminen tilaisuuteen!

Haluatko vaihtaa osallistumisesi live-osallistujasta etäosallistujaksi?

Ilmoita vaihdosta sähköpostitse osoitteeseen kurssit@ptcs.fi niin teemme muutoksen puolestasi. Kun teet ilmoituksen 15.10. mennessä, huomioimme vaihdon myös osallistumismaksussa (live-osallistuminen 459€ +alv, etäosallistuminen 359€ +alv). Voit ilmoittaa vaihdon myöhemminkin milloin vain.

Lisätiedot: kurssit@ptcs.fi ja puh. 040 147 8720/Anna Kaitera


Arkisto: Mitä kuuluu 5.11. Julkisten hankintojen ajankohtaisfoorumille?