Julkisten hankintojen ajankohtaisfoorumi 2020

Lämmin kiitos kaikille 5.11.2020 Julkisten hankintojen ajankohtaisfoorumiin osallistuneille! Viestiseinän kysymykset ja keskustelut otetaan talteen (nimettöminä) ja palaamme kysymyksiin tulevissa blogeissamme. 

Seuraava Julkisten hankintojen ajankohtaisfoorumi järjestetään torstaina 11.11.2021.

Nähdään taas pian!

Hankintapioneerit eli PTCS:n tiimi

Julkisten hankintojen ajankohtaisfoorumi 5.11.2020

Se on taas täällä – Julkisten hankintojen ajankohtaisfoorumi!

PTCS:n vuosittainen päätapahtuma kerää jälleen yhteen julkisten hankintojen ammattilaiset, päättäjät ja yritysmaailman edustajat. Tämä erityinen vuosi vaatii kuitenkin erityiset järjestelyt, ja tästä syystä me olemme varanneet live-tilaisuuteen paikkoja hyvin rajoitetusti. 

Tapahtuma toteutetaan myös laadukkaana striimauksena, eli tilaisuuteen pääsee osallistumaan etäyhteydellä verkossa. Etänä kuulet ja näet tilaisuuden esiintyjät ja esitykset ja voit kysyä sekä kommentoida viestein. Tapahtumassamme jo aiemmilta vuosilta tuttu viestiseinä kerää yhteen kaikkien kysymykset ja kommentit. Tapahtuma on vuorovaikutteinen riippumatta siitä osallistutko paikan päällä vai etänä!

Kaikki mahtuvat mukaan!

Vuoden 2020 Julkisten hankintojen ajankohtaisfoorumissa katsastetaan parhaiden asiantuntijoiden toimesta hankintojen tulevaisuuteen, käsitellään käytännönläheisesti ajankohtaisia hankintaongelmia, ruoditaan hankintastrategiaa, tuoreita hankintalakimuutoksia ja tietysti myös vuoden kiinnostavimmat oikeustapaukset. Luvassa lisäksi paljon muuta kiinnostavaa!

Näe livenä tai verkossa tuttu juontajamme Keijo Leppänen, futuristi Perttu Pölönen ja PTCS:n hankintapioneerien lisäksi myös hankintakentän muita vaikuttajia.

Oletko sinäkin hulluna hankintoihin?

Tätä tapahtumaa ei kenenkään hankinta-alan ammattilaisen kannata jättää väliin. Niin ensikertalaiset kuin jokavuotiset ”kantikset” ovat yhtä lailla lämpimästi tervetulleita mukaan tilaisuuteemme. Nyt jo 12. kertaa järjestettävässä hankintakentän ykköstapahtumassa saat työhösi uutta perspektiiviä ja tuoreita ideoita. Live-tilaisuudessa pääset tämän lisäksi verkostoitumaan eri puolelta Suomea saapuvien ammattilaisten kesken.