Uusi Tarjouspyyntö tunnissa -verkkokurssi on julkaistu!

Hyviä uutisia PTCS:ltä – uusi PTCSVerkkokurssit-sivustomme löytyy nyt osoitteesta  elearning.ptcs.fi! Verkkokurssit täydentävät laajaa julkisten hankintojen koulutustarjontaamme uudella tavalla. Ensimmäinen, erityisesti ensimmäisiä tarjouspyyntöjään laativille suunnattu verkkokurssimme Tarjouspyyntö tunnissa on nyt tilattavissa. Kurssi sopii hyvin myös osaamisen päivittämiseen.

Koska tarjouspyyntöjen laatiminen on yksi keskeisimmistä asioista julkisissa hankinnoissa, kokosimme siihen liittyvät perusasiat helposti opiskeltavan Tarjouspyyntö tunnissa -verkkokurssin muotoon. Kurssin suoritettuasi osaat välttää julkisten hankintojen sudenkuoppia ja nopeutat tarjouspyyntöjesi laatimista.

Pitkän valmistelun jälkeen olemme todella iloisia, että ensimmäinen verkkokurssimme on nyt julkaistu ja kaikkien saatavilla! Kouluttajina toimivat PTCS:n asiantuntijat  Merja Kortesuo ja Jesse Hakkarainen, joilla on rautainen ammattitaito ja kokemusta sadoista hankintalain mukaisista kilpailutuksista.

Miksi tilaisin PTCSVerkkokurssin?

Verkkokurssi on joustava ja tehokas tapa opiskella, ja se soveltuu erityisen hyvin osaksi perehdytystä ja osaamisen päivittämiseen. Verkkokurssin voit suorittaa omaan tahtiisi ja hyväksytystä suorituksesta saat diplomin.

Tutustu kurssin sisältöön ja tilaa  se PTCSVerkkokurssit -sivustolta itsellesi tai tiimillesi.  Tutustumistarjous on voimassa 31.1.2022  saakka.

PTCS tarjoaa julkisten hankintojen koulutusta kaikenlaisiin tarpeisiin

Uuden verkkokurssin lisäksi järjestämme webinaareja ja tilauskoulutuksia tarpeidesi mukaan. Tutustu avoimiin koulutuksiin koulutuskalenterissamme.

Annamme mielellään lisätietoja, joten kysy lisää kurssit@ptcs.fi tai puh. 040 519 0682/Anna (Annukka) Kaitera.

Tutustu myös PTCS:n toimitusjohtaja Saila Eskolan blogiin Mistä lisää oppia julkisten hankintojen tekemiseen?


Tags: Julkiset hankinnatkoulutuksetPTCSVerkkokurssitverkkokoulutusverkkokurssi

Arkisto: Uusi Tarjouspyyntö tunnissa -verkkokurssi on julkaistu!