Julkisten hankintojen ajankohtaisfoorumi 2020

Ilmoittaudu tapahtumaan tästä

Julkisten hankintojen ajankohtaisfoorumi 5.11.2020

Se on taas täällä – Julkisten hankintojen ajankohtaisfoorumi!

PTCS:n vuosittainen päätapahtuma kerää jälleen yhteen julkisten hankintojen ammattilaiset, päättäjät ja yritysmaailman edustajat. Tämä erityinen vuosi vaatii kuitenkin erityiset järjestelyt, ja tästä syystä me olemme varanneet live-tilaisuuteen paikat vain 150 nopeimmalle. Toimi siis heti ja ilmoittaudu mukaan niin varmistat paikkasi Clarionissa torstaina 5.11.2020!

Tapahtuma toteutetaan myös laadukkaana striimauksena, eli tilaisuuteen pääsee osallistumaan etäyhteydellä verkossa. Kaikki mahtuvat mukaan!

Vuoden 2020 Julkisten hankintojen ajankohtaisfoorumissa katsastetaan parhaiden asiantuntijoiden toimesta hankintojen tulevaisuuteen, käsitellään käytännönläheisesti ajankohtaisia hankintaongelmia, ruoditaan hankintastrategiaa, tuoreita hankintalakimuutoksia ja tietysti myös vuoden kiinnostavimmat oikeustapaukset. Luvassa lisäksi paljon muuta kiinnostavaa!

Näe livenä tai verkossa tuttu juontajamme Keijo Leppänen, futuristi Perttu Pölönen ja PTCS:n hankintapioneerien lisäksi myös hankintakentän muita vaikuttajia.

Oletko sinäkin hulluna hankintoihin?

Tätä tapahtumaa ei kenenkään hankinta-alan ammattilaisen kannata jättää väliin. Niin ensikertalaiset kuin jokavuotiset ”kantikset” ovat yhtä lailla lämpimästi tervetulleita mukaan tilaisuuteemme. Nyt jo 12. kertaa järjestettävässä hankintakentän ykköstapahtumassa saat työhösi uutta perspektiiviä ja tuoreita ideoita. Live-tilaisuudessa pääset tämän lisäksi verkostoitumaan eri puolelta Suomea saapuvien ammattilaisten kesken.

Päivän ohjelma ja lisäyksiä alla esiteltävään puhujakaartiimme julkaistaan pian. Stay tuned!

Esiintyjät

Katariina Huikko, Kuntaliitto

johtava lakimies

Tarja Sinivuori-Boldt, Valtiovarainministeriö

finanssineuvos

Ohjelma

Seminaariohjelma julkaistaan täällä pian!

Alustava aikataulu

8:30 Ilmoittautuminen ja aamukahvi
9:15 – 12:30 Seminaariohjelma
12:30 – 13:30 Lounas
13:30 – 16:30 Seminaariohjelma
16:30-18 Cocktail-tilaisuus

 

Tapahtumapaikka

Clarion Hotel Helsinki
Tyynenmerenkatu 2
00220  HELSINKI

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksut

Ilmoittautumaan pääset tällä sivulla ”Ilmoittaudu tapahtumaan tästä” -linkistä (punainen palkki sivun ylä- ja alareunassa). Ilmoittautumista varten tarvitset laskutustiedot.

Osallistumismaksut per henkilö:

  • Live-tilaisuus Clarionissa, sisältää koko päivän seminaariohjelman tarjoiluineen: 459 € + alv – 150 lippua myynnissä, toimi nopeasti!
  • Etäosallistuminen verkossa: 359 € + alv

Ilmoittautumisen (Live-tilaisuus tai etäosallistuminen) voi perua kuluitta 15.10.2020 mennessä. Tämän jälkeen veloitamme koko osallistumismaksun. Nimenmuutokset voi tehdä tämän jälkeenkin kuluitta, kun ilmoitat niistä  kurssit@ptcs.fi .

Voit missä tahansa vaiheessa vaihtaa live-ilmoittautumisen etäosallistumiseksi. Kun ilmoitat vaihdon 15.10.2020 mennessä, muutos huomioidaan osallistumismaksussa.

Jos syksyllä asetetaan uusia rajoituksia tilaisuuksien järjestämiseen, huomioimme nämä asianmukaisesti järjestelyissä. Voimme siirtää tilaisuuden kokonaan etäyhteyksien päähän.

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysymyksiä tapahtumaan liittyen, ota yhteyttä:

PTCServices Oy
kurssit@ptcs.fi
Puh. 050 541 8615

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Varmistaaksesi, että näet viimeisimmän version tästä sivusta, päivitä selaimen näkymä.

Ilmoittaudu tapahtumaan tästä