Avoimet työpaikat

PTCServices Oy on vuonna 2004 perustettu Suomen johtava julkisten hankintojen asiantuntijatoimisto ja kouluttaja. Kun hankintalainsäädäntö tuntuu vaikeaselkoiselta, me autamme asiakkaitamme sen tulkitsemisessa. Kaikki yli 20 asiantuntijaamme tuntevat julkisiin hankintoihin liittyvät prosessit, lait ja oikeuskäytännön läpikotaisin ja asiakkaamme voivat keskittyä ydinosaamiseensa.

Asiantuntijamme myös kouluttavat julkisten hankintojen teemoista kaikkialla Suomessa. Tarjomme julkisen hankintojen koulutuksia sekä hankintayksiköille kuin tarjouskisoihin osallistuville yrityksillekin.

Tarjoamme osaamistamme myös sopimusoikeudellisiin toimeksiantoihin ja avustamme oikeudenkäynneissä. Toimipaikkamme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, mutta toimimme laajasti koko maassa.

Avoin hakemus

Haluatko kehittyä oman alasi huippuasiantuntijaksi? Meillä se on mahdollista. Vaikka meillä on jo yli 20 julkisten hankintojen  kärkikaartiin kuuluvaa asiantuntijaa, haemme koko ajan kasvavaan joukkoon lisää ennakkoluulottomia ja oppimishaluisia henkilöitä. Meitä PTCSläisiä yhdistää halu jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen ja korkealaatuiseen asiakaspalveluun.

PTCS:llä on hyvä yhteishenki ja kannustamme toinen toisiamme aina vain parempiin suorituksiin. Yrityksemme tarjoaa myös monipuolisia työsuhde-etuja ja joutavat työajat etätyömahdollisuuksineen. 

Mikäli kiinnostuit meistä, voit lähettää meille avoimen hakemuksen. Liitäthän mukaan CV:si ja mahdolliset muut liitteet.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen: info@ptcs.fi. Mikäli meille avautuu soveltuva tehtävä, olemme sinuun yhteydessä.

Voit myös halutessasi ottaa yhteyttä suoraan toimitusjohtaja Saila Eskolaan, puh. 050 369 7614 tai saila.eskola@ptcs.fi.

Haemme juuri nyt: