Avoimet työpaikat

Kiinnostaisiko sinua liittyä osaksi timanttista tiimiämme Suomen johtavassa julkisten hankintojen asiantuntijatoimistossa?
Tällä hetkellä meillä työskentelee lähes 30 huippuosaajaa, jotka auttavat asiakkaitamme julkisten hankintojen kilpailutusten eri vaiheiden läpiviemisessä ja sopimusten laatimisessa.  Meiltä löytyy apua myös, jos syystä tai toisesta ajaudutaan riitatilanteeseen tai jopa oikeuteen asti. Asiantuntijatyön ohella pääset myös halutessasi vetämään erilaisia koulutuksia sekä julkishallinnon organisaatioille että tarjoajille.

Toimipaikkamme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, mutta toimimme laajasti ympäri koko Suomen.

Voit lähettää meille vapaamuotoisen hakemuksesi, josta käy ilmi, millaista osaamista ja kokemusta sinulla on. Kerro myös, miksi haluaisit työskennellä juuri meillä. Olemme sinuun yhteydessä, jos meille avautuu osaamistasi vastaavia tehtäviä. Säilytämme hakemuksesi vuoden ajan. 

Lisätietoja meistä ja mahdollisista avoimista tehtävistämme antaa HR-päällikkö Annamari Kontio (annamari.kontio@ptcs.fi), puh. 040 840 0545.  Voit lähettää hakemuksesi suoraan hänelle tai osoitteella info@ptcs.fi.