Julkisten hankintojen palvelut ja koulutukset

Asiantuntijoiden määrällä ja kokemusvuosissa mitattuna olemme kokenein julkisiin hankintoihin erikoistunut asiantuntijatoimisto Suomessa. Osaamisemme on poikkeuksellisen vahvaa, koska kaikki asiantuntijamme keskittyvät täysipäiväisesti julkisiin hankintoihin.

Tärkeänä osana palvelutarjontaamme ovat myös sopimusoikeudelliset palvelut. Sopimusvaiheeseen liittyvä toimeksianto voi olla osa kilpailutusta, jossa sinua avustamme tai voit tehdä erillisen toimeksiannon pelkästään sopimuksen osalta.

Tarjoamme asiakkaillemme myös julkisten hankintojen koulutusta ympäri Suomen kaikille avoimilla kursseilla, jotka nykyisessä koronatilanteessa ovat webinaarimuotoisia. Järjestämme halutessasi myös  juuri sinun organiaatiollesi räätälöidyn tilauskoulutuksen toivomastasi teemasta.

Asiantuntijoillamme on osaamista ja kokemusta sadoista julkisten hankintojen kilpailutuksista eri toimialoilla ja monenlaisissa organisaatioissa, joten pyörää ei aina tarvitse keksiä uudelleen. Hallitsemme varmalla otteella kaikki hankintaprosessisi eri vaiheet hankinnan suunnittelusta ja sopivan menettelyn valinnasta, aina sopimuksen tekemiseen ja seurantaan asti. Tarvittaessa avustamme myös valitusasioissa ja MAO-prosesseissa sekä erilaissa riita-asioissa ja oikeudenkäynneissä.

PTCS:n asiantuntijat ovat jo vuonna 2004 alkaneen taipaleemme aikana avustaneet asiakkaitamme myös muun muassa

Tutustu osaaviin ja kokeneisiin asiantuntijoihimme.

Koulutustarjontamme löydät jatkuvasti päivittyvästä koulutuskalenteristamme.

Tarjoamme myös pienhankintojen kilpailutuksen  ns. avaimet käteen -palveluna kiinteään 3 000 €:n hintaan.

Lisätietoja asiantuntijapalveluista ja tilauskoutuksista antaa Pauliina Karinkanta.
Koulutuksiimme liittyvissä asioissa auttaa koulutussuunnittelija Annukka Kaitera, puh. 040 147 8720, anna.kaitera@ptcs.fi tai kurssit@ptcs.fi

Tai voit myös pyytää tarjouksen lähettämällä viestin info@ptcs.fi


Esimerkkejä palvelumalleistamme 

VARMISTAJA
Varmistajana autamme sinua hankintaprosessin aikana, vaikkapa tarkistamalla puolestasi, ettei asiakirjoista löydy ”sudenkuoppia”.

Varmistaja antaa tarkkoja ohjeita, miten menettelyssä pitää edetä, neuvoo pitääkö tarjous hylätä vai saako pyytää täsmennystä tai auttaa asiakirjojen tekemisessä ja korjaamisessa.

KOLLEGA
Voimme hoitaa puolestasi koko hankintaprosessin tai toimia kollegan roolissa. Kollega sparraa ja käy hankalat kohdat kanssasi läpi ”käsi kädessä”. Tarvittaessa kollega auttaa sinua laatimaan tarjouspyynnön, julkaisemaan hankintailmoituksen, tarkastamaan ja vertailemaan tarjouksia tai neuvottelemaan sopimuksen.

Kollega perehtyy organisaation toimintatapohin ja tarpeisiin hankintaprosessien osalta. Hankintaprosessin toteuttamisen myötä omat osaajasi kehittyvät hankintaspesialisteiksi ja jatkossa palvelujamme tarvitaan lähinnä varmistuksiin.

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ
Projektipäällikön roolissa asiantuntijamme ottaa sopimuksen mukaisen vastuun hankkeestasi. Hän voi muun muassa laatia hankesuunnitelman, ehdottaa sopivaa menettelyä, tuottaa asiakirjapohjat ja toimia osana hankintatiimiä.

Vankan kokemuksen omaavat asiantuntijamme auttavat hankintaprosessin aikana ilmenevien ongelmien ratkaisemisessa. Tarvittaessa meiltä löytyy myös riidanratkaisuun erikoistuneita osaajia.