Julkisten hankintojen asiantuntijapalvelut

Asiantuntijoiden määrällä ja kokemusvuosissa mitattuna olemme kokenein julkisiin hankintoihin erikoistunut asiantuntijatoimisto Suomessa. Tarjoamme poikkeuksellista osaamistasoa, koska asiantuntijamme keskittyvät täysipäiväisesti julkisiin hankintoihin. Tärkeänä osana palvelutarjontaamme ovat myös sopimusoikeudelliset palvelut. Ne voivat olla osa kilpailutusta koskevaa toimeksiantoa tai voitte tehdä pelkästään niiden osalta erillisen toimeksiannon. Konsultoinnin ja sopimusoikeudellisten palveluiden ohella tarjoamme asiakkaillemme myös julkisten hankintojen koulutusta ympäri Suomen.

Julkisten hankintojen asiantuntijoillamme on osaamista ja kokemusta sadoista kilpailutuksista eri toimialoilla ja monenlaisissa organisaatioissa, joten pyörää ei tarvitse keksiä uudelleen. Hallitsemme varmalla otteella kaikki hankintaprosessin vaiheet, koska kaikki hankintamenettelyt ovat päivittäisiä työkalujamme. 

PTCS:n asiantuntijat ovat jo yli 15 vuotta kestäneen taipaleemme aikana avustaneet asiakkaitamme muun muassa

  • ICT-hankinnoissa, kuten tietojärjestelmät, tietoliikenne sekä pilvi- ja ICT-palvelut
  • Sote-hankinnoissa, kuten erilaiset tavara- ja palveluhankinnat sekä sote-ulkoistukset
  • Palveluhankinnoissa, kuten kuljetus-, tilintarkastus- ja koulutuspalvelut sekä mainos- ja viestintäpalvelut
  • Rakennusurakoissa, kuten allianssit ja PPP-hankkeet
  • Erityisalojen hankinnoissa

Tutustu osaavaan asiantuntijakaartiimme.

Tutustu koulutuspalveluihimme ja koulutuskalenteriimme.

Tarjoamme myös pienhankintojen kilpailutuksen kiinteään 3 000 € hintaan ns. Avaimet käteen -palveluna.

Lisätietoja asiantuntijapalveluista antaa Laura Mäki, puh. 050 591 6553, laura.maki@ptcs.fi ja koulutuksista Annukka Kaitera,
puh. 040 147 8720,  anna.kaitera@ptcs.fi tai pyydä tarjous.


Esimerkkejä palvelumalleistamme 

VARMISTAJA
Varmistajana autamme sinua hankintaprosessin aikana, vaikkapa tarkistamalla puolestasi, ettei asiakirjoista löydy ”sudenkuoppia”.

Varmistaja antaa tarkkoja ohjeita, miten menettelyssä pitää edetä, neuvoo pitääkö tarjous hylätä vai saako pyytää täsmennystä tai auttaa asiakirjojen tekemisessä ja korjaamisessa.

KOLLEGA
Voimme hoitaa puolestasi koko hankintaprosessin tai toimia kollegan roolissa. Kollega sparraa ja käy hankalat kohdat kanssasi läpi ”käsi kädessä”. Tarvittaessa kollega auttaa sinua laatimaan tarjouspyynnön, julkaisemaan hankintailmoituksen, tarkastamaan ja vertailemaan tarjouksia tai neuvottelemaan sopimuksen.

Kollega perehtyy organisaation toimintatapohin ja tarpeisiin hankintaprosessien osalta. Hankintaprosessin toteuttamisen myötä omat osaajasi kehittyvät hankintaspesialisteiksi ja jatkossa palvelujamme tarvitaan lähinnä varmistuksiin.

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ
Projektipäällikön roolissa asiantuntijamme ottaa sopimuksen mukaisen vastuun hankkeestasi. Hän voi muun muassa laatia hankesuunnitelman, ehdottaa sopivaa menettelyä, tuottaa asiakirjapohjat ja toimia osana hankintatiimiä.

Vankan kokemuksen omaavat asiantuntijamme auttavat hankintaprosessin aikana ilmenevien ongelmien ratkaisemisessa. Tarvittaessa meiltä löytyy myös riidanratkaisuun erikoistuneita osaajia.