Julkisten hankintojen asiantuntijapalvelut

Asiantuntijoiden määrällä ja kokemusvuosissa mitattuna olemme kokenein julkisiin hankintoihin erikoistunut asiantuntijatoimisto Suomessa. Tarjoamme poikkeuksellista osaamistasoa, koska asiantuntijamme keskittyvät  täysipäiväisesti julkisiin hankintoihin.

Porukallamme on osaamista ja kokemusta sadoista kilpailutuksista, joten sinun ei tarvitse keksiä pyörää uudelleen.
Hallitsemme varmalla otteella hankintaprosessin vaiheet, koska kaikki hankintamenettelyt ovat meillä päivittäisiä työkaluja.

Esimerkkejä palvelumalleistamme 

VARMISTAJA

Varmistajana autamme sinua hankintaprosessin aikana, vaikkapa tarkistamalla puolestasi, ettei asiakirjoista löydy ”sudenkuoppia”.

Varmistaja antaa tarkkoja ohjeita siitä, miten menettelyssä pitää edetä, neuvoo asiakirjojen korjaamisessa tai kun mietit, pitääkö tarjous hylätä vai saako pyytää täsmennystä.

KOLLEGA 

Voimme hoitaa puolestasi koko hankintaprosessin tai toimia kollegan roolissa. Kollega sparraa ja käy hankalat kohdat kanssasi läpi ”käsi kädessä”. Tarvittaessa kollega auttaa sinua laatimaan tarjouspyynnön, julkaisemaan hankintailmoituksen, tarkastamaan ja vertailemaan tarjouksia tai neuvottelemaan sopimuksen.

Kollega perehtyy organisaation toimintatapohin ja tarpeisiin hankintaprosessien osalta. Hankintaprosessin toteuttamisen myöstä asiakkaan omat resurssit kehittyvät hankintaspesialisteiksi ja jatkossa palvelujamme tarvitaan lähinnä varmistuksiin.

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Projektipäällikön roolissa asiantuntijamme ottaa sopimuksen mukaisen vastuun hankkeestasi. Hän voi muun muassa laatia hankesuunnitelman, ehdottaa sopivaa menettelyä, tuottaa asiakirjapohjat ja toimia osana hankintatiimiä.

Vankan kokemuksen omaavat asiantuntijamme pystyvät auttamaa erilaisten hankintaprosessin aikana eteen tulevien ongelmien rakaisemisessa ja hallitsevat tarvittaessa myös riidanratkaisujuridiikan.

Kilpailuttamiamme hankintoja muun muassa
  

  • tietojärjestelmät, valmisohjelmistot, tietoliikenne, pilvipalvelut ja ICT-palvelut
  • sote-kokonaisulkoistukset, työterveyshuolto, asumispalvelut
  • kuljetus-, tilintarkastus-, koulutus- käännös- ja tulkkauspalvelut
  • ateria- ja catering-palvelut
  • mainos- ja viestintä- sekä mediaseurantapalvelut
  • rakennusurakat ja rakennuttajakonsulttipalvelut sekä erityisalojen hankintalain piiriin kuuluvat hankinnat
  • vaativat laitehankinnat

Uutuutena tarjoamme pienhankintojen kilpailutuksen kiinteään 3000 e:n hintaan avaimet käteen -palveluna

Kysy lisää ja pyydä tarjous Laura Mäki, puh. 050 591 6553 tai laura.maki@ptcs.fi