JulkiSet-tietopalvelu

Tehosta työtäsi ja pysy ajan tasalla hankintakentän muutoksista JulkiSet-tietopalvelun avulla. JulkiSet-tietopalvelun käyttäjänä saat käyttöösi pakillisen julkisten hankintojen työkaluja ja voit helposti seurata hankintoja koskevaa ratkaisukäytäntöä ja hankintoihin liittyviä ajankohtaisia asioita. 

Tietopalvelusta löydät seuraavat julkisten hankintojen työkalut yhdessä paketissa: 

  • malliasiakirjathankintaprosessin eri vaiheisiin 
  • erilaisiatarjouspyyntömalleja 
  • ajantasaisen ja säännöllisesti päivittyvänhankintaohjeen 
  • viikoittaisen Oikeustapausuutiset-uutiskirjeemme omaan sähköpostiisi 
  • julkisten hankintojen kiinnostavimmat oikeustapaukset asiantuntijan kommentoimina 

Mielenkiintoisimmat oikeustapaukset ja uutiset viikoittain

Palvelusta voit seurata julkisia hankintoja koskevaa oikeuskäytäntöä ja muita hankintojen ajankohtaisasioita. Asiantuntijamme käyvät läpi kaikki hankintojen tuomioistuinratkaisut, ja suodattavat oikeuskäytännön olennaiset osat sinulle valmiiksi – selkokielisesti tiivistettynä ja kommentoituna.  

Tilatessasi palvelun luomme sinulle käyttäjätunnuksen, joka on sähköpostiosoitteesi. Näin varmistetaan, että saat viikoittain Oikeustapausuutiset-uutiskirjeen suoraan omaan sähköpostiisi.

Jos et vielä ole JulkiSetin tilaaja, voit käydä tutustumassa esimerkkiin kommentoimastamme oikeustapauksesta. Lue tiivistelmämme korkeimman hallinto-oikeuden erittäin kiinnostavasta vuosikirjaratkaisusta KHO muutti MAO:n ratkaisua: puitejärjestelyn laajuus olikin epäselvä. 

Mallipohjat hankintamenettelyn eri vaiheisiin

Julkiset-tietopalvelusta saat käyttöösi asiantuntijan laatimat hyödylliset malliasiakirjat hankintamenettelyn eri vaiheisiin. Mallipohjat helpottavat työtäsi ja vältät myös muotovirheet ja sudenkuopat. Mallipohjat saat ladattua itsellesi helppokäyttöisinä word-tiedostoina. 

Lue myös Tiesitkö, että PTCSn palveluvalikoimasta loytyy myos Julkiset-tietopalvelu .


Julkiset-palvelun tilaaminen - kokeile maksutta

Kaikki uudet tilaajat voivat tutustua palveluun kuukauden ajan. Maksuttoman tutustumisjakson lopulla saat sähköpostiisi muistutuksen maksuttoman jakson päättymisestä. Jos et peruuta tilausta, se jatkuu automaattisesti seuraavat 12 kuukautta.

JulkiSet-tietopalvelun vuosimaksu organisaation ensimmäiselle käyttäjälle on 1.2.2019 alkaen 270 €/vuosi ja lisäkäyttäjille 100 €/vuosi. Hintoihin lisätään alv 24 %.

Jotta voisimme kehittää palveluamme edelleen toivomme,  että annat meille palautetta siitä mikä palvelussa on hyvää ja mitä toivoisit sieltä löytäväsi. Anna vapaamuotoista palautetta info@ptcs.fi.

Voit tilata JulkiSet-palvelun käyttöösi tällä lomakkeella.

Siirry JulkiSet-sivustolle