JulkiSet-tietopalvelu tehostaa työpäivääsi

JulkiSet-tietopalvelumme avulla tehostat päivittäistä työtäsi ja pysyt ajan tasalla hankintakentän muutoksista. Julkiset.fi -sivuston avulla voit helposti seurata hankintoja koskevaa ratkaisukäytäntöä ja muita julkisiin hankintoihin liittyviä ajankohtaisia asioita. 

Oikeustapaukset ja julkisten hankintojen uutiset

Julkaisemme JulkiSet-palvelussa viikoittain kiinnostavia, asiantuntijan kommentoimia oikeustapauksia eri toimialtoilta. Sieltä löydät myös alan tuoreimpia uutisia. Asiantuntijamme käyvät läpi kaikki hankintojen tuomioistuinratkaisut ja suodattavat oikeuskäytännön olennaiset osat sinulle valmiiksi – selkokielisesti tiivistettynä ja kommentoituna.  Palvelussa on julkaistu jo yli 700 mielenkiintoista oikeustapausta kommentteineen. Palvelun tilaajana saat viikoittain tiivistelmän uudesta sisällöstä omaan sähköpostiisi. 

Esimerkkinä asiantuntijamme kommentoimasta oikeustapauksesta, voit lukea palvelussa julkaistun tiivistelmän korkeimman hallinto-oikeuden  kiinnostavasta vuosikirjaratkaisusta KHO muutti MAO:n ratkaisua:puitejärjestelyn laajuus olikin epäselvä.

Palvelusta löydät myös hankintaohjeen sekä malliasiakirjat hankintaprosessin eri vaiheisiin.

Uutta JulkiSet-palvelussa – Hank Hankintabotti ja Vertailukone 

Aivan uusia toiminallisuuksina olemme lisänneet palveluun Hank-tuoteperheen kaksi jäsentä Hankintabotin ja Vertailukoneen. Hank Hankintabotti avustaa vaikkapa arvioidessasi, onko sinulla hankintalain mukaisia perusteita tehdä muutoksia hankintasopimukseesi. Vertailukoneen avulla pystyt arvioimaan miten laadun painoarvo kannattaa asettaa ja mitä vertailukaavaa kilpailutuksessa olisi viisasta käyttää.

Sekä Hank Hankintabotti että Vertailukone ovat nyt siis löytäneet paikan osana JulkiSet-tietopalvelua ja nämä molemmat toiminnallisuudet ovat palvelun tilaajien hyödynnettävissä ilman lisämaksua.

Lue myös blogi Tiesitkö, että PTCSn palveluvalikoimasta loytyy myos JulkiSet-tietopalvelu.


JulkiSet-palvelun tilaaminen - tutustu maksutta kahden viikon ajan

Kaikki uudet tilaajat voivat tutustua palveluun 14 vuorokauden ajan. Maksuttoman tutustumisjakson lopulla saat sähköpostiisi muistutuksen maksuttoman jakson päättymisestä. Jos halut jatkaa palvelun käyttöä tee se klikkaamalla Omat tiedot -> Tilaa.

JulkiSet-tietopalvelun vuosimaksut

Hinta on 270 €/vuosi organisaation ensimmäiselle käyttäjälleLisäkäyttäjille samassa organisaatiossa hinta on 100 €/vuosi. Hintoihin lisätään alv 24 %.

 

Tilaa JulkiSet-tietopalvelu

Anna meille palautetta

Jotta voisimme kehittää palveluamme edelleen toivomme,  että annat meille palautetta siitä mikä palvelussa on hyvää ja mitä toivoisit sieltä löytäväsi. Anna vapaamuotoista palautetta julkiset@ptcs.fi.

Siirry JulkiSet-sivustolle