Meistä

Suomen johtava julkisten hankintojen asiantuntija

Vuonna 2004 tuli Euroopan Unionissa voimaan uusi direktiivi, joka muutti ja monimutkaisti julkisten hankintojen säätelyä. Sen seurauksena alkoi olla entistä enemmän kysyntää asiantuntijoille, jotka auttaisivat eri osapuolia julkisten hankintojen juridisissa kiemuroissa. Tämän tajusi myös Pilvi Takala. Näin syntyi vuoden 2004 syksyllä PTCServices Oy. Nimi muodostuu sanoista Procurement Training and Counseling, ja sen mukaisesti yritys ryhtyi tarjoamaan koulutusta ja neuvontaa hankinta-asioissa. Pilville muodostui visio asiantuntijatoimistosta, joka keräisi yhteen julkisten hankintojen huippuasiantuntijat.

Visioon kuului alusta alkaen matala hierarkia yrityksen sisällä ja turhan byrokratian välttäminen. Ilman välikäsiä asiakkaille olisi mahdollisimman vaivatonta ja nopeaa pitää yhteyttä omaan asiantuntijaansa. PTCS:n omistajat toimivat myös edelleen itse asiantuntijatehtävissä.

Vuosien mittaan PTC on kasvanut Suomen johtavaksi julkisiin hankintoihin erikoistuneeksi asiantuntijatoimistoksi. Se on auttanut satoja asiakkaita ympäri Suomen ja Euroopan lukuisissa haastavissa toimeksiannoissa.

PTC:n huipputapahtumiin kuuluu syksyisin järjestettävä Julkisten hankintojen ajankohtaisfoorumi, joka kerää yhteen alan ammattilaiset. Foorumin arvovaltaisia puhujavieraita ovat olleet mm. työministeri Jari Lindström (2016), professori Sue Arrowsmith (2015) ja europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinen (2014).

 

Kysy lisää Saila Eskolalta, puh. 050 369 7614 tai lähetä viesti.

  • Suomen Asiakastiedon Rating on AAA.
  • Suomen Yrittäjien jäsenyritys