Pauliina Karinkanta

Asiantuntija, varatuomari, osakas
pauliina.karinkanta@ptcs.fi
+358 400 281 091

Erityisosaaminen:
innovatiiviset hankinnat, oikeudenkäynnit, rakennusurakat

”Tulin PTC:lle vuonna 2006 innostuttuani julkisista hankinnoista toden teolla. PTC:llä olenkin saanut olla mukana hankkimassa kaikkea maan ja taivaan väliltä, pelastushelikopterilennoista tietojärjestelmiin, vaativiin palvelu- ja laitehankintoihin sekä laajoihin ulkoistusratkaisuihin.  Olen mukana myös erilaisissa innovatiivisissa hankinnoissa, joissa on kokeiltu esimerkiksi erilaisia vaikuttavuusmalleja ja allianssimallin soveltumista palveluhankintoihin. Kuulun myös PTC:n riidanratkaisutiimiin ja hoidan oikeudenkäyntejä siviiliasioissa ja hallintotuomioistuimissa.

PTCS:llä olen nyt asiantuntijana ja sitä ennen kahdeksan vuotta toimitusjohtajana, tehden kuitenkin silloinkin töitä hankintojen parissa kädet savessa. Ennen PTC:lle tuloa olen toiminut mm. asianajotehtävissä, hallintojuristina ja säädösvalmistelun parissa. Olen myös kirjoittanut kollegani varatuomari Tapio Lahtisen kanssa Julkiset hankinnat yrityksille -kirjan (Kauppakamari, 2017).

Vapaa-aikani kuluu perheen ja erilaisten karvaisten nelijalkaisten ystävien seurassa. ”Harrastan” tallinpitoa, ratsastusta ja hevosmiestaitojen kartuttamista ja teen pitkiä metsälenkkejä labbiksen ja kahden kääpiösnautserin kanssa.”


Arkisto: Pauliina Karinkanta