Pauliina Karinkanta

Asiantuntija, varatuomari, osakas
pauliina.karinkanta@ptcs.fi
+358 400 281 091

Erityisosaaminen:
Riidanratkasu ja oikeudenkäynnit, innovatiiviset hankinnat, rakennusurakat

”Tulin PTCS:lle vuonna 2006 innostuttuani julkisista hankinnoista toden teolla. Täällä olenkin saanut olla mukana hankkimassa kaikkea maan ja taivaan väliltä, pelastushelikopterilennoista tietojärjestelmiin, vaativiin palvelu- ja laitehankintoihin sekä laajoihin ulkoistusratkaisuihin.  Olen mukana myös erilaisissa innovatiivisissa hankinnoissa, joissa on kokeiltu esimerkiksi erilaisia vaikuttavuusmalleja ja allianssimallin soveltumista palveluhankintoihin. Kuulun myös PTCS:n riidanratkaisutiimiin ja hoidan oikeudenkäyntejä siviiliasioissa ja hallintotuomioistuimissa.

Tällä hetkellä työskentelen taas asiantuntijana mutta aiemmin hoidin PTCS:n toimitusjohtajan tehtäviä kahdeksan vuoden ajan. Mutta silloinkin tein töitä hankintojen parissa kädet savessa. Tätä ennen toimin muun muassa asianajotehtävissä, hallintojuristina ja säädösvalmistelun parissa. Olen myös kirjoittanut kollegani varatuomari Tapio Lahtisen kanssa Julkiset hankinnat yrityksille -kirjan (Kauppakamari, 2017).

Vapaa-aikani kuluu perheen ja erilaisten karvaisten nelijalkaisten ystävien seurassa. ”Harrastan” tallinpitoa, ratsastusta ja hevosmiestaitojen kartuttamista ja teen pitkiä metsälenkkejä koirieni kanssa.”


Arkisto: Pauliina Karinkanta