Cloudia-sähköinen kilpailutus

Meiltä löytyy monipuolisia palveluita Cloudia Kilpailutus -järjestelmän käyttäjille

Olemme tehneet Cloudia Oy:n kanssa yhteistyötä Cloudia Kilpailutus -järjestelmän koulutusten ja asiantuntijapalveluiden osalta jo vuodesta 2013. Cloudia-asiantuntijamme ovat sekä sähköisten hankintojen että hankintajuridiikan osaavia ammattilaisia.

Neuvomme ja opastamme tarpeesi mukaan kilpailutusten eri vaiheissa

Meiltä saat apua tarjouspyyntöjen suunnitteluun ja toteutukseen liittyvissä kysymyksissä. Voimme esimerkiksi tehdä teknisen tarkastuksen Kilpailutus-järjestelmässä tehdylle tarjouspyynnöllesi ennen sen julkaisua tai neuvoa yksittäisissä juridisissa kysymyksissä.

Teemme tarjouspyynnön puolestasi

Kun haluat varmistaa tarjouspyyntömateriaalisi juridisen oikeellisuuden sekä oikein tehdyn teknisen toteutuksen, voit pyytää asiantuntijaamme toteuttamaan tarjouspyynnön organisaatiosi Kilpailutus -järjestelmässä alusta loppuun. Valmiin tarjouspyynnön lisäksi käyttöösi jää toimiva ja selkeä mallipohja seuraavia kilpailutuksia varten.

Voimme myös tehdä tarjouspyynnön kanssasi. Tekemiseen voi organisaatiostasi osallistua useampikin henkilö, jolloin tarjouspyynnön toteuttaminen järjestelmään toimii myös käytännönläheisenä täsmäkoulutustilaisuutena.

Cloudian käytön voi ulkoistaa meille

Voit myös tarvittaessa ulkoistaa organisaatiosi Kilpailutus -järjestelmän käytön kokonaan meille. Näin organisaatiosi täyttää kilpailutusprosessille asetetut sähköisen tietojenvaihdon vaatimukset ja kaikki tehdyt hankintadokumentit tallentuvat järjestelmään.

Ulkoistaminen on varteenotettava vaihtoehto, jos organisaatiossa ei ole erillistä hankintaosastoa tai tarvitsette väliaikaisesti lisää resursseja esimerkiksi uudelleenorganisoinnin tai rekrytointien ajaksi.

Cloudia-mallipohjapaketti

Voit tilata meiltä myös Cloudia-mallipohjapaketin, jonka avulla sinun on helppo aloittaa Kilpailutus-järjestelmän käyttö ja tarjouspyyntöjen tekeminen. Saat käyttöösi ammattilaisen suunnittelemat, selkät asiakirjapohjat, jotka siirrämme suoraan Cloudia-ympäristöösi. Malliasiakirjat helpottavat työtäsi ja ovat kätevä, koko organisaation työkalu.

Malliasiakirjapaketin hinta on 250 € + alv. Mallipohjapaketin voit tilata lähettämällä viestin info@ptcs.fi.


Cloudia-koulutustarjontamme

Cloudia-järjestelmän kaikille avoimet koulutukset

Järjestämme hankintayksiköille suunnattuja eritasoisia Cloudia Kilpailutus-järjestelmän käyttäjäkoulutuksia ympäri Suomea. Peruskurssillamme opit tekemään tarjouspyynnön järjestelmässä alusta loppuun sekä viemään läpi koko avoimen menettelyn kilpailutusprosessin hankintapäätökseen saakka. Jatkokursseilla voit syventää osaamistasi järjestelmän käytöstä erilaisten hankintamenettelyjen osalta sekä oppia hyödyntämään järjestelmää juuri omaan hankintaan sopivalla tavalla. Tutustu koulutuskalenteriimme.

Cloudia Kilpailutus -sertifikaatti

Voit myös syventää osaamistasi Cloudia Kilpailutus -järjestelmän käyttäjänä suorittamalla Cloudia Kilpailutus -sertifikaatin. Sertifiointiin sisältyy Cloudia Kilpailutus -jatkokurssit 1-2, välitehtävät ja kirjallinen loppukoe. Sertifioinnin myötä opit uutta ja todennat vakioidun osaamistason Cloudia Kilpailutus -järjestelmän käyttäjänä.

Tutustu tarkemmin Cloudia Kilpailutus sertifikaattiin ja sen suorittamiseen ja ilmoittaudu mukaan koulutuskalenterissamme.

Cloudia-tilauskoulutukset

Voimme järjestää Cloudia Kilpailutus -järjestelmän tai Tarjouspalvelu-portaalin käyttäjäkoulutuksia myös omissa tiloissasi. Koulutus voidaan toteuttaa valmiilla koulutusohjelmalla tai räätälöidä juuri omalle organisaatiollesi sopivaksi. Kysy lisää Laura Mäki

Kouluttajilla käytännön kokemus hankintojen parista

PTCS:n kouluttajat hallitsevat Cloudia-järjestelmän lisäksi julkisten hankintojen prosessit ja erityispiirteet. Koulutuksissa yhdistämme vankan hankintaosaamisen ja Cloudia-osaamisen. Näin sinä saat parhaan mahdollisen ja käytännönläheisen koulutuksen sähköisten hankintojen parissa.

Etu avointen kurssien osallistujille: ilmainen sparraus

Cloudia Kilpailutus perus- ja jatkokursseihin sisältyy veloitukseton sparraus PTCS:n asiantuntijan kanssa kurssin jälkeen. Sparrauksen kesto on 30 minuuttia. Sparraus sisältää neuvontaa kurssin aiheisiin liittyen skypellä tai sähköpostitse tarpeesi mukaan. Etu on voimassa 3kk koulutuksen jälkeen.

Osallistujapalautetta Cloudia-kursseiltamme

Pyydämme osallistujilta aina palautteen kurssista kurssipäivän päätteeksi. Yleisarvosana on kiitettävä (n. 4,2/5) ja tässä muutamia poimintoja meille annetuista palautteista:

”Hyvä ja selkeä koulutus.”
”Mielenkiintoinen sisältö. Erinomainen kouluttaja.”
”Hyvä ja johdonmukainen”
”Hyödyllinen.”
”Sain juuri sitä mitä hain.”
”Oikein hyvä koulutus. Kouluttaja ammattimainen ja selkeä.”
”Kouluttajat toivat esiin hyviä käytännön kokemuksia.”

Kysy lisätietoja koulutuksistamme

Kun haluat lisätietoja, ole rohkeasti yhteydessä koulutussuunnittelijaamme! Soita tai lähetä viesti Anna Kaiteralle.