Cloudia-sähköinen kilpailutus

Monipuolisia palveluita Cloudia Kilpailutus -järjestelmän käyttäjille

Olemme tehneet Cloudia Oy:n kanssa yhteistyötä Kilpailutus-järjestelmän kouluttamisessa ja asiantuntijapalveluissa jo vuodesta 2013. Cloudia-asiantuntijamme ovat sekä sähköisten hankintojen että hankintajuridiikan vahvoja osaajia. Lue lisää ja ota yhteyttä!

Toteutamme tarjouspyynnöt Cloudia Kilpailutus -järjestelmällä

Kun annat tarjouspyyntösi asiantuntijoidemme tehtäväksi, varmistat samalla tarjouspyyntömateriaalin juridisen oikeellisuuden/tarkastuksen sekä teknisen toteutuksen Cloudia Kilpailutus -järjestelmään. Lisäksi käyttöösi jää toimiva ja selkeä mallipohja seuraavia kilpailutuksia varten.

Kysy neuvoa tai anna asiantuntijamme tarkistaa tarjouspyyntösi

Avustamme mielellämme myös tarjouspyyntöjen suunnitteluun ja toteutukseen liittyvissä kysymyksissä. Voimme esimerkiksi tehdä teknisen tarkastuksen Kilpailutus-järjestelmässä tehdylle tarjouspyynnöllesi ennen sen julkaisua tai neuvoa yksittäisissä juridisissa kysymyksissä.

Mallipohjat

Viemme tarjouspyyntöpohjasi Cloudia Kilpailutus -järjestelmään puolestasi tehokkaasti ja nopeasti. Voit tilata myös valmiin Cloudia-mallipohjapaketin, jonka avulla on helppo aloittaa Kilpailutus-järjestelmän käyttö ja tarjouspyyntöjen tekeminen.

Workshop: kaksi kärpästä yhdellä iskulla

Pyydä Cloudia-asiantuntijamme tekemään tarjouspyyntöä kanssasi. Tekemiseen voi osallistua useampikin, ja näin tarjouspyynnön toteutus järjestelmään on samalla käytännönläheinen koulutustilaisuus.

Cloudia-järjestelmän koulutukset

Järjestämme sekä hankintayksiköille että tarjoajille suunnattuja avoimia Cloudia Kilpailutus-järjestelmän ja Tarjouspalvelu-portaalin käyttäjäkoulutuksia ympäri Suomea. Esimerkiksi Cloudia Kilpailutus -järjestelmän peruskurssilla opit tekemään tarjouspyynnön järjestelmässä. Jatkokursseilla syvennät osaamistasi järjestelmän eri mahdollisuuksista erilaisten hankintamenettelyjen sujuvaan käyttöön. Myös Cloudia Sopimus peruskurssi kuuluu tarjontaamme.

Tarjouspalvelu-portaalin käyttäjäkurssilla opit hyödyntämään tehokkaasti järjestelmän ominaisuuksia osana omia tarjousprosessejasi.

Cloudia Kilpailutus -sertifikaatti

Voit todentaa osaamisesi Cloudia Kilpailutus -järjestelmän käyttäjänä suorittamalla Cloudia Kilpailutus -sertifikaatin. Sertifiointiin sisältyy Cloudia Kilpailutus -jatkokurssit 1-2, välitehtävät ja kirjallinen loppukoe. Lue lisää täällä.

Cloudia-tilauskoulutukset

Järjestämme Cloudia Kilpailutus -järjestelmän tai Tarjouspalvelu-portaalin käyttäjäkoulutuksia myös omissa tiloissasi. Koulutus voidaan pitää valmiilla koulutusohjelmalla tai räätälöidä tarpeisiinne sopivaksi.

Ulkoista Cloudian käyttö asiantuntijoidemme hoidettavaksi

Tarvittaessa voit ulkoistaa sähköisen hankintajärjestelmän käytön meille. Näin organisaatiosi täyttää sähköisen kilpailutusprosessin tavoitteet ja kaikki hankintadokumentit tallentuvat järjestelmään. Lisäksi saat mallipohjat tulevia kilpailutuksiasi varten.

Ulkoistaminen voi olla kätevä vaihtoehto, jos organisaatiossa ei ole erillistä hankintaosastoa tai tarvitsette väliaikaisesti lisää henkilöresursseja esimerkiksi uudelleenorganisoinnin tai rekrytointien ajaksi.

Kysy lisää Jesse Hakkarainen, puh. 050 323 9328 tai lähetä viesti.