Cloudia-sähköisen kilpailutuksen palvelut

PTCS on tehnyt Cloudia Oy:n kanssa yhteistyötä Cloudia Kilpailutus -järjestelmän koulutusten ja asiantuntijapalveluiden osalta jo vuodesta 2013. PTCS:n Cloudia-asiantuntijat ovat sekä sähköisten hankintojen että hankintajuridiikan osaavia ammattilaisia.

Opastusta kilpailutuksen eri vaiheissa

Meiltä saat opastusta tarjouspyyntöjen suunnitteluun ja toteutukseen liittyvissä kysymyksissä juuri siinä vaiheessa, kun apua tarvitset. Voimme esimerkiksi tehdä teknisen tarkastuksen Kilpailutus-järjestelmässä tehdylle tarjouspyynnöllesi ennen sen julkaisua tai neuvoa yksittäisissä juridisissa kysymyksissä.

 

Viisi vinkkiä Cloudian käytön tehostamiseen

Teemme koko tarjouspyynnön puolestasi

Kun haluat varmistaa tarjouspyyntömateriaalisi juridisen oikeellisuuden sekä oikein tehdyn teknisen toteutuksen, voit pyytää asiantuntijaamme toteuttamaan tarjouspyynnön organisaatiosi Kilpailutus -järjestelmässä alusta loppuun. Valmiin tarjouspyynnön lisäksi käyttöösi jää toimiva ja selkeä mallipohja seuraavia kilpailutuksia varten.

Voimme myös tehdä tarjouspyynnön kanssasi. Tekemiseen voi organisaatiostasi osallistua useampikin henkilö, jolloin tarjouspyynnön toteuttaminen järjestelmään toimii myös käytännönläheisenä täsmäkoulutustilaisuutena.

Ulkoista Cloudian käyttö meille

Voit myös tarvittaessa ulkoistaa organisaatiosi Kilpailutus -järjestelmän käytön kokonaan meille. Näin organisaatiosi täyttää kilpailutusprosessille asetetut sähköisen tietojenvaihdon vaatimukset ja kaikki tehdyt hankintadokumentit tallentuvat järjestelmään.

Ulkoistaminen on varteenotettava vaihtoehto, jos organisaatiossa ei ole erillistä hankintaosastoa tai tarvitsette väliaikaisesti lisää resursseja esimerkiksi uudelleenorganisoinnin tai rekrytointien ajaksi.

Cloudia-mallipohjapaketti

Voit tilata meiltä myös Cloudia-mallipohjapaketin, jonka avulla sinun on helppo aloittaa Kilpailutus-järjestelmän käyttö ja tarjouspyyntöjen tekeminen. Saat käyttöösi ammattilaisen suunnittelemat, selkät asiakirjapohjat, jotka siirrämme suoraan Cloudia-ympäristöösi. Malliasiakirjat helpottavat työtäsi ja ovat kätevä, koko organisaation työkalu.

Malliasiakirjapaketin hinta on 250 € + alv. Mallipohjapaketin voit tilata lähettämällä viestin info@ptcs.fi.


Cloudia-koulutustarjontamme

PTCS:n Cloudia-asiantuntijat hallitsevat myös julkisten hankintojen prosessit ja erityispiirteet. Koulutuksissa yhdistyvät sekä vahva hankintaosaamineettä monipuolinen Cloudia-osaaminen. Voit valita laajasta koulutusvalikoimastamme parhaiten juuri sinun tarpeisiisi sopivan ja käytännönläheisen kurssin Cloudia-järjestelmän käytöstä.

Cloudia-järjestelmän avoimet koulutukset

Järjestämme hankintayksiköille suunnattuja eritasoisia Cloudia Kilpailutus-järjestelmän käyttäjäkoulutuksia ympäri Suomea. Peruskurssillamme opit tekemään tarjouspyynnön järjestelmässä alusta loppuun sekä viemään läpi koko avoimen menettelyn kilpailutusprosessin hankintapäätökseen saakka. Jatkokursseilla voit syventää osaamistasi järjestelmän käytöstä erilaisten hankintamenettelyjen osalta sekä oppia hyödyntämään järjestelmää juuri omaan hankintaan sopivalla tavalla. Tutustu tuleviin Coudia-koulutuksiin koulutuskalenterissamme.

 

Tarjoamme kurssiosallistujille ilmaisen sparrauksen

Cloudia Kilpailutus perus- ja jatkokursseihin sisältyy veloitukseton sparraus PTCS:n asiantuntijan kanssa kurssin jälkeen. Sparrauksen kesto on 30 minuuttia. Sparraus sisältää neuvontaa kurssin aiheisiin liittyen etäyhteydellä tai sähköpostitse. Etu on voimassa 3 kk koulutuksen jälkeen.

Cloudia Kilpailutus -sertifikaatti

Voit myös syventää osaamistasi Cloudia Kilpailutus -järjestelmän käyttäjänä suorittamalla Cloudia Kilpailutus -sertifikaatin. Sertifiointiin sisältyy Cloudia Kilpailutus -jatkokurssit 1-2, välitehtävät ja kirjallinen loppukoe. Sertifioinnin myötä opit uutta ja todennat vakioidun osaamistason Cloudia Kilpailutus -järjestelmän käyttäjänä.

Tutustu tarkemmin Cloudia Kilpailutus sertifikaattiin ja sen suorittamiseen ja ilmoittaudu mukaan koulutuskalenterissamme.

Suomen 1. Cloudia Kilpailutus -sertifikaatti suoritettu!

Cloudia-tilauskoulutukset

Voimme järjestää Cloudia Kilpailutus -järjestelmän tai Tarjouspalvelu-portaalin käyttäjäkoulutuksia myös omissa tiloissasi. Koulutus voidaan toteuttaa valmiilla koulutusohjelmalla tai räätälöidä juuri omalle organisaatiollesi sopivaksi. Listietoja antaa  Pauliina Karinkanta.

Palautetta Cloudia-kursseiltamme

Pyydämme osallistujilta aina palautteen kurssista kurssipäivän päätteeksi. Yleisarvosana on kiitettävä (n. 4,2/5) ja tässä muutamia poimintoja meille annetuista palautteista:

”Hyvä ja selkeä koulutus.”
”Mielenkiintoinen sisältö. Erinomainen kouluttaja.”
”Hyvä ja johdonmukainen”
”Hyödyllinen.”
”Sain juuri sitä mitä hain.”
”Oikein hyvä koulutus. Kouluttaja ammattimainen ja selkeä.”
”Kouluttajat toivat esiin hyviä käytännön kokemuksia.”

Kysy lisätietoja koulutuksistamme

Kun haluat lisätietoja, ole rohkeasti yhteydessä koulutussuunnittelijaamme! Soita tai lähetä viesti Anna Kaiteralle.