Esittelyssä Juho Laine

”Moi! Olen Juho ja olen aloittanut asiantuntijana PTCS:llä tämän vuoden alussa.”

Miten olet päässyt sisään uuteen työyhteisöön?

”Uudessa työpaikassa aloittaminen on aiempaan nähden varsin erilainen kokemus koronatartuntojen ollessa huippulukemissa, minkä vuoksi kaikki ovat etätöissä. Etätyöskentelyyn on kuitenkin tullut totuttua jo aiemmin, ja alkuun olen päässyt varsin sujuvasti kollegoiden tuella.”

Kerro vähän itsestäsi

”Olen valmistunut oikeustieteen maisteriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2018. Erityisosaamisalueitani ovat rakennusurakoiden hankinta, neuvottelumenettelyn käyttö sekä hankintojen pyörittely Cloudia-kilpailutusjärjestelmällä. Vapaa-ajalla muun muassa urheilen ja vietän aikaa kesämökillä Itä-Suomessa.”

Mitä olet tehnyt ennen meille siirtymistäsi?

”Julkisten hankintojen pariin päädyin hieman sattuman kautta ja sillä tiellä jatketaan nyt eteenpäin. Ennen PTCS:lle siirtymistä olen puuhaillut rakennusalan hankintojen parissa reilun neljän vuoden ajan keskittyen hankintoihin, jotka koskevat allianssimallilla toteuttavia hankkeita.”

Mitkä tulevat olemaan keskeisimmät tehtäväsi meillä?

”Työskentelen julkisiin hankintoihin liittyvien toimeksiantojen parissa erityisesti avustaen asiakkaita hankintojen suunnittelussa ja läpiviennissä.”


Tags: asiantuntijaJuho laine

Arkisto: Esittelyssä Juho Laine