ICT-hankinnat  

Hankintaprosessin huolellinen suunnittelu on pohjana myös ICT-hankintojen kilpailutusten onnistuneelle läpiviemiselle. PTCS on ollut mukana avustamassa julkishallinnon organisaatioita muun muassa pilvipalveluiden kilpailutuksissa (IaaS, PaaS, SaaS) sekä erilaisissa IT-järjestelmien hankintaprosesseissa. ICT-palveluiden ulkoistamista koskevien vaativien kilpailutusten läpivienti on meille myös tuttua.

Julkisiin hankintoihin perehtyneet asiantuntijamme avustavat hankintaprosessisi suunnittelussa ja aikataulutuksessa. Olemme tukenasi tarvittaessa niin markkinakartoituksen kuin vaatimusmäärittelyiden ja palvelutasovaatimustenkin tekemisessä. Voimme myös halutessasi laatia sopimusluonnokset ja kilpailutusasiakirjat sekä osallistua neuvotteluihin kanssasi. Prosessin aikana kartoitamme ongelmatilanteet, esitämme vaihtoehtoja niiden ratkaisemiseksi ja tuemme sinua myös päätöksenteossa. Tarvittaessa voimme ottaa kilpailutuksesi läpiviemisen kokonaisuudessaan hoitoomme.

Kilpailutusprosessin eri vaiheiden lisäksi avustamme myös sopimuskauden aikana syntyvissä tulkintaerimielisyyksissä ja muissa riitatilanteissa. Tilanteen sitä vaatiessa hoidamme myös markkinaoikeusprosessisi vahvalla ammattitaidoilla ja kokemuksella.

Lisätietoja tarjoamistamme palveluista antaa Laura Mäki, puh. 050 591 6553, laura.maki@ptcs.fi. Tai pyydä tarjous.

Blogeja ja koulutuksia

Viimeisimmät ICT-hankintoja käsittelevät blogimme

ICT-hankinnat haltuun
Miten taklata pilvipalveluiden kilpailuttamisen haasteet
Tule hyvä ICT-hankinta – miten onnistua ICT-hankinnassa?

Koulutustarjontaamme sisältyy myös ICT-hankintoihin liittyviä kursseja, jotka löydät koulutuskalenteristamme. Lisätietoja antaa koulutussuunnittelija Anna Kaitera, anna.kaitera@ptcs.fi. Tai kysy lisätietoja kurssit@ptcs.fi.

Referenssejämme

 ”PTCS oli apuna ICT-laitteiden leasingrahoitusta ja elinkaarenhallintapalveluita sekä puhelimia ja niihin liittyviä palveluita koskevissa hankinnoissamme. Kymijoen ICT:n ja PTCS:n yhteistyö on sujunut erinomaisesti ja olemme tyytyväisiä saamaamme apuun.”

– Tuomas Ylärakkola, tuotantopäällikkö, Kymijoen ICT

——————————

 ”Olemme tehneet PTCServices Oy:n asiantuntijoiden kanssa yhteistyötä useammassakin eri hankkeessa. Viimeisimmäksi toimintamme kannalta merkittävissä IT-hankkeissa. Kilpailutuksissa käytettiin neuvottelumenettelyä, mikä ei meille entuudestaan ollut kovin tuttu ja erityisesti uuden lain voimaantultua saimme PTCS:n asiantuntijoilta tärkeää apua uusien säännösten soveltamisessa. Yhteistyö on ollut mutkatonta ja sujuvaa ja olemme aina voineet luottaa PTCS:n asiantuntemukseen ja asiakkaan hyvin huomioivaan toimintamalliin. PTCS:n asiantuntijoiden kanssa on ollut ilo työskennellä.”
Vesa Jordan, ICT Manager, Finnfund