Kiinnostaako oikeuskäytäntö ja tehtyjen päätösten perustelut? Tutustu JulkiSet.fi-sivustoomme.

PTCS:n palveluvalkoimaan kuuluvasta vuosimaksullisesta JulkiSet-tietopalvelusta löydät monenlaista hankintoihin liittyvää tietoa sekä saat käyttöösi erilaisia työkaluja päivittäisessä työssäsi hyödynnettäväksi.

Julkiset.fi-sivustolta löydät hankintaohjeen sekä erilaisia malliasiakirjoja hankintaprosessin eri vaiheisiin. Viime keväänä sivustolle lisättiin uutuutemme Hank Hankintabotti ja Vertailukone. Hankintabotin avulla voit muun muassa rakentaa päätöspuita yksinkertaisiin käyttötapauksiin, kuten kynnysarvoihin, suorahankintoihin ja kysymykseen kilpailuttaako vai ei. Vertailukone puolestaan auttaa sinua esimerkiksi tarjousten hinta- ja laatupisteiden vertailussa.

Yllä mainittujen työkalujen lisäksi olemme julkaisseet sivustolla jo yli 700 asiantuntijamme kommentoimaa oikeustapausta, joita pääsevät lukemaan vain tietopalvelun vuositilaajat. Palvelun hinta on joko 270 € tai 100 € /käyttäjä/vuosi riippuen organisaatiosi käyttäjämäärästä.

Tutustu nyt esimerkkiin viikoittain julkaistavasta uutiskirjeestämme

Jotta saisit käsityksen sivustolla julkaistavista oikeustapauksista ja julkisten hankintojen ajankontaisista uutisista, tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua 26.6.2020 julkaistuihin Oikeustapausuutisiin ilman palveluun kirjautumista. Uutiskirjeessä kerromme sairaalakäsineiden pilottikilpailutuksesta, joka on osa HUS Logistiikan ja Finnwatchin yhteistyöhanketta. Oikeustapaukset-osiossa käsitellään muun muassa tapausta, jossa hankintayksikkö oli kilpailuttanut avoimella menettelyllä sairaalatarvikkeiden tavarahankinnan. Yllä olevasta linkistä pääset nyt siis ilman kirjatumista lukemaan, miksi hävinnyt tarjoaja valitti tehdystä hankintapäätöksestä ja mikä oli MAO:n ratkaisu. Samalla voit tutustua asiantuntijamme kommentoimaan toiseen tapaukseen, jossa hankintayksikön perustelut eivät olleet riittävät suorahankinnan toteuttamiseksi.

Jos kiinnostuit JulkiSet-tietopalvelustamme, tilaa tunnukset käyttöösi tilauslomakkeella. Täytettyäsi lomakkeen, saat kaikki tarvitsemasi ohjeet sähköpostiisi.
Voit tutustua maksutta palvelun sisältöön kahden viikon ajan. Kokeilujakson jälkeen tilauksesi päättyy, jos et halua aktivoida tilaustasi.

Lisätietoja palvelustamme ja sen käytöstä voit kysyä lähettämällä viestin julkiset@ptcs.fi.

Oikeustapauksia käsittelevä koulutustilaisuus hankintojen ammattilaisille

PTCSn kurssivalikoimasta löytyy nyt myös kokeneille julkisten hankintojen ammattilaisille suunnattu kahden päivän koulutus Julkisten hankintojen oikeustapaukset, Helsinki, 27.-28.8.2020.  Tässä ainulaatuisessa, asiakkaidemme toiveesta järjestettävässä tilaisuudessa käydään läpi markkinaoikeuden ja korkeimman hallinto-oikeuden ratkaisujen linjauksia. Pohdittavana on myös ajankohtaisia EU-tuomioistuimen ratkaisuja. Ilmoittaudu mukaan.

 

 


Tags: hankintabottiJulkiset-tietopalveluOikeustapauksetvertailukone

Arkisto: Kiinnostaako oikeuskäytäntö ja tehtyjen päätösten perustelut? Tutustu JulkiSet.fi-sivustoomme.