PTCS:n toimitusjohtaja vaihtuu

PTCS:n toimitusjohtaja vaihtuu

Pauliina Karinkanta aloittaa PTCServices Oy:n toimitusjohtajan tehtävissä 1.9.2023, jolloin vuoden 2018 syyskuusta PTCServices Oy:tä luotsanneen Saila Eskolan kausi toimitusjohtajana päättyy.

“5 vuotta toimitusjohtajan tehtävissä on ollut erittäin mielenkiintoista aikaa ja olen oppinut paljon uutta. Olen todella ylpeä PTCS:n huikeasta julkisten hankintojen asiantuntijatiimistä. Yhdessä olemme kehittäneet toimintaamme ja osaamistamme entistäkin parempaan ja asiakaskeskeisempään suuntaan. On kuitenkin hienoa päästä jälleen itsekin taas auttamaan asiakkaita yhdessä meidän osaavan porukan kanssa”, Saila sanoo.

Sailan työpäivät tulevatkin jatkossa kulumaan hänelle hyvin tuttujen julkisten hankintojen toimeksiantojen ja sopimusasioiden parissa.

Pauliina puolestaan keskittyy jatkossa toimitusjohtajan tehtäviin, mutta osallistuu myös joihinkin asiakashankkeisiin. “On hienoa päästä aloittamaan toimarin pesti. PTCS on Sailan kaudella kasvanut huomattavasti, liiketoiminta on laajentunut kattamaan paljon muutakin kuin julkiset hankinnat, sopimusoikeuden sekä oikeudenkäynnit. Erityisesti tietosuojaan, erilaisiin julkissektorin yritysjärjestelyihin, vaikuttavuuteen ja Make or Buy -analyyseihin liittyvät toimeksiannot ovat lisääntyneet”, Pauliina toteaa. ”Yksi tärkeimmistä tavoitteistani on, että asiakastyytyväisyys pysyy jatkossakin samalla erinomaisella tasolla kuin tähänkin asti. Tästä on hyvä jatkaa meidän timanttisen tiimimme kanssa.”

“Hankintojen tulevaisuus näyttäytyy juuri nyt erittäin mielenkiintoisena. Hallitusohjelmassa on paljon hankintakenttään vaikuttavia kirjauksia, kuten monituottajamallin korostuminen, hankintaosaamisen kehittäminen, suorahankintoihin liittyvien käytäntöjen tiukentaminen ja velvoite tehdä isojen hankintojen osalta hankintamallin soveltuvuutta ja kustannuksia koskeva analyysi. Uuden hallitusohjelman perusteella hankintalain sidosyksikkösäätely todennäköisesti kiristyy, mikä tulee vaikuttamaan lähes kaikkien hankintayksikköjen elämään hyvin merkittävästi. Uskon, että muutosten myötä julkissektorilla tullaan näkemään paljon yritysjärjestelyitä. Tämän vuoksi PTCS on vahvistamassa myös liikejuridiikkaan erikoistunutta tiimiään. Seuraamme tarkasti tulevaa uudistusta, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen tuen muutoksiin”, Pauliina tiivistää.

PTCS auttaa kaikissa hankintoihin liittyvissä kysymyksissä

Asiantuntijamme auttavat kaikissa julkisten hankintojen kilpailutusprosessin vaiheissa. Meiltä saat apua myös riita- ja valitusasioissa sekä hankintalaskentaan ja kustannusvaikuttavuuteen liittyvissä kysymyksissäsi. Ota yhteyttä Laura Mäkeen tai pyydä tarjous.

Koko timanttinen tiimiimme on valmiina auttamaan. Ollaan yhteydessä!


Tags: Pauliina KarinkantaPTCS:n toimitusjohtaja

Arkisto: PTCS:n toimitusjohtaja vaihtuu