Uusi Julkiset hankinnat haltuun -verkkokurssi substanssiasiantuntijalle

Hyviä uutisia PTCS:ltä – uusi Julkiset hankinnat haltuun -verkkokurssi on julkaistu ja löytyy nyt osoitteesta  elearning.ptcs.fi! 

Julkiset hankinnat haltuun -verkkokurssi on tarkoitettu hankintaan mukaan päässeelle substanssiasiantuntijalle.

Substanssin osaajan ei tarvitse ymmärtää hankintalakia, mutta tietyt kilpailutusprosessin vaiheet tulee hallita. Tämä kurssi tiivistää kilpailutusprosessin keskeiset asiat siten kuin hankintaan mukaan päässeen substanssiosaajan tulee ne ymmärtää.

Kohti onnistuneita hankintoja ja sujuvaa yhteistyötä!

Hankintayksikössä isommista kilpailutuksista vastaa usein tiimi, jossa on mukana hankinta-asiantuntijan lisäksi substanssiasiantuntija. Tekemistä on paljon ja kaikilla on kiire. Kilpailutuksen läpivienti onnistuneesti edellyttää, että kaikki hankinnassa mukana olevat tietävät, mitä ollaan tekemässä ja mitä itse kultakin omassa roolissa odotetaan.

Julkiset hankinnat haltuun -koulutuksen tavoitteena on onnistunut hankinta ja sujuva yhteistyö resursseja säästäen. 

Miksi tilaisin verkkokurssin?

Verkkokoulutus on joustava ja tehokas tapa oppia. Tämän koulutuksen suorittamiseen menee aikaa yhteensä noin yksi tunti. Koulutuksen voi suorittaa joustavasti omaan tahtiin. Suoritetusta kurssista saa diplomin.

Mukana PTCS:n huippukouluttajat

Kouluttajina toimivat PTCS:n asiantuntijat  Merja Kortesuo ja Jesse Hakkarainen, joilla on rautainen ammattitaito ja kokemusta sadoista hankintalain mukaisista kilpailutuksista.

Tutustu PTCS:n verkkokoulutuksiin

Verkkokoulutustarjontamme kattaa nyt kaksi kurssi: Tarjouspyyntö tunnissa on tarkoitettu ensimmäisiä tarjouspyyntöjään tekevälle tai asiaa kertaavalle,  ja uusi Julkiset hankinnat haltuun -koulutus antaa hyvät eväät hankintaan mukaan päässeelle substanssiosaajalle. Tutustu molempiin kursseihin sivustolla elearning.ptcs.fi.

PTCS tarjoaa julkisten hankintojen koulutusta kaikenlaisiin tarpeisiin

Uuden verkkokurssin lisäksi järjestämme webinaareja ja tilauskoulutuksia tarpeidesi mukaan. Tutustu avoimiin koulutuksiin koulutuskalenterissamme.

Annamme mielellään lisätietoja, joten kysy lisää kurssit@ptcs.fi tai puh. 040 519 0682/Anna (Annukka) Kaitera.

 


Arkisto: Uusi Julkiset hankinnat haltuun -verkkokurssi substanssiasiantuntijalle