Jussi Pyykkönen

senior asiantuntija, VTM
jussi.pyykkonen@ptcs.fi
+358 44 023 9149

Erityisosaaminen:
innovatiiviset hankinnat, vaikuttavuusperusteiset hankinnat

”Olen viimeiset 10 vuotta keskittynyt  talous-, vaikuttavuus- ja hankintakysymyksien ratkaisemiseen. Kokemusta on karttunut valtionhallinnosta, kolmannelta- ja yksityiseltäkin sektorilta.

Tuon työssäni esille hankintojen merkityksen osana julkistaloutta ja yhteiskunnallisia muutoksia. Olen monelle tullut tutuksi erilaisten data-analyysien toteuttamisesta eri toimialoille (esim. syrjäytyminen ).

Sopimusten kannustinmallien kehittäminen on erityisosaamistani.Minulla on vuosien laaja kokemusta innovatiivisten, normaalista poikkeavien, hankintojen läpiviennistä.

Hankintojen taloudellisten vaikutusten lisäksi on tärkeää arvioida niiden sosiaalisia ja ekologisia vaikutuksia. Olen aikoinaan kirjoittanut Sitran toimeksiannosta laajaa huomiota saaneen Vaikuttavuuden hankinta -raportinKehitän tällä hetkellä myös vaikuttavuuden arviointiin uusia malleja. Kaikkea ei voi mitata, mutta kaikkea voi suunnitella vaikuttavuuden näkökulmasta.

Vapaa-aikani vietän lasteni sekä liikunnan ja kulttuurin parissa. Minuun voit törmätä myös vaikka Flow-festareilla, pyörälenkeillä tai hiihtoladulla.”

 


Arkisto: Jussi Pyykkönen