PTCServices Oy

PTCServices Oy:n tie Suomen johtavaksi julkisten hankintojen asiantuntijatoimistoksi

Vuonna 2004 tuli EU:ssa voimaan uusi direktiivi, joka muutti ja monimutkaisti julkisten hankintojen säätelyä. Tämän myötä alkoi olla yhä enemmän kysyntää asiantuntijoille, jotka pysyvät auttamaan eri osapuolia julkisten hankintojen juridisissa kiemuroissa. Tämän tajusi myös Pilvi Takala. Näin syntyi vuoden 2004 syksyllä PTCServices Oy. Nimi muodostuu sanoista Procurement Training and Counseling. Nimensä mukaisesti yritys ryhtyi tarjoamaan koulutusta ja neuvontaa hankinta-asioissa. Pilville muodostui vahva visio asiantuntijatoimistosta, joka keräisi yhteen julkisten hankintojen huippuasiantuntijat.

PTCS:n perustaja Pilvi Takala


Visiooni kuului alusta alkaen matala hierarkia yrityksen sisällä ja turhan byrokratian välttäminen. Ilman välikäsiä asiakkaille olisi mahdollisimman vaivatonta ja nopeaa pitää yhteyttä omaan asiantuntijaansa”, Pilvi kertoo. ”Kaikki PTCS:n omistajat toimivat myös edelleen itse asiantuntijatehtävissä. Ja kaiken kaikkiaan meillä työskentelee nyt jo noin 30 huippuosajaa”, Pilvi lisää.

Vuosien mittaan PTCS on kasvanut Suomen johtavaksi julkisiin hankintoihin erikoistuneeksi asiantuntijatoimistoksi. Se on auttanut satoja asiakkaita ympäri Suomen ja Euroopan lukuisissa pienemmissä ja suuremmissa sekä hyvinkin haastavissa toimeksiannoissa. 

Yksi PTCS:n ”tavaramerkki” on marraskuussa järjestävä alansa huipputapahtumiin lukeutuva ja jo perinteeksi muodostunut Julkisten hankintojen ajankohtaisfoorumi. Tilaisuus on kerännyt yhteen jo yli 10 vuoden ajan sadat julkisten hankintojen ammattilaiset, päättäjät ja yritysmaailman edustajat keskustelemaan, verkostoitumaan ja kuulemaan monipuolisia asiantuntijapuheenvuoroja.

Jos haluat tietää meistä ja palveluistamme lisää, ota yhteyttä toimitusjohtaja Saila Eskola,
puh. +358 50 369 7614 tai lähetä viesti.

Asiakastyytyväisyyskyselyn (05/2019) tulokset.

Tutustu ihmisiin ja osaamiseemme.

Tutustu referensseihimme.

Avoimet työpaikkamme

Suomen Asiakastiedon rating on AAA.

Suomen Yrittäjien jäsenyritys