PTCServices Oy

Tiemme Suomen johtavaksi julkisten hankintojen asiantuntijatoimistoksi – PTCS:n tarina

Vuonna 2004 tuli EU:ssa voimaan uusi direktiivi, joka muutti julkisten hankintojen säätelyä. Samalla myös  hankintalain tulkinta alkoi tuottaa entistä enemmän päänvaivaa ja harmaita hiuksia.  Asiantuntijoista, jotka pysyvät auttamaan eri osapuolia julkisten hankintojen kilpailutusten juridisissa kiemuroissa olisi pian varmasti huutava pula. Tämän tajusi myös PTCS:n perustaja ja nykyinen hallituksen puheenjohtaja Pilvi Takala. Pilville muodostui vahva visio asiantuntijatoimistosta, joka keräisi yhteen julkisten hankintojen huippuasiantuntijat. Tästä oivalluksesta ja Pilvin visiosta syntyi vuoden 2004 syksyllä PTCServices Oy. Nimi muodostuu sanoista Procurement Training and Counseling. Nimensä mukaisesti yritys ryhtyi tarjoamaan koulutusta ja konsutointia hankinta-asioissa. 

PTCS:n perustaja Pilvi Takala


Visiooni kuului alusta alkaen matala hierarkia yrityksen sisällä ja turhan byrokratian välttäminen. Ilman välikäsiä asiakkaille olisi mahdollisimman vaivatonta ja nopeaa pitää yhteyttä omaan asiantuntijaansa”, Pilvi kertoo. ”Lähes kaikki PTCS:n omistajat toimivat myös edelleen itsekin yrityksessä asiantuntija- ja koulutustehtävissä. Ja kaiken kaikkiaan meillä työskentelee nyt jo noin 30 huippuammattilaista”, Pilvi lisää.

Vuosien mittaan PTCS on kasvanut Suomen johtavaksi julkisiin hankintoihin erikoistuneeksi asiantuntijatoimistoksi ja kouluttajaksi. PTCS:n asiantuntijakaarti on auttanut satoja asiakkaita ympäri Suomen ja Euroopan lukuisissa pienemmissä ja suuremmissa sekä hyvinkin haastavissa toimeksiannoissa hankintalain tulkinnasta aina sote- tai ICT-kilpailutuksen läpiviemiseen.

Yksi PTCS:n ”tavaramerkki” on vuosittain marraskuussa järjestettävä julkisten hankintojen huipputapahtumiin lukeutuva ja jo perinteeksi muodostunut Julkisten hankintojen ajankohtaisfoorumi. Tilaisuus on kerännyt yhteen jo yli 15 vuoden ajan sadat julkisten hankintojen ammattilaiset, päättäjät ja yritysmaailman edustajat keskustelemaan, verkostoitumaan ja kuulemaan monipuolisia asiantuntijapuheenvuoroja. Seuraava Julkisten hankintojen ajankohtaisfoorumi taas marraskuussa. Pysy kuulolla!

Jos haluat tietää meistä ja palveluistamme lisää, ota yhteyttä toimitusjohtaja Pauliina Karinkantaan, Voit myös lähettää viestin info@ptcs.fi.

Tutustu henkilökuntaamme.

Yhteys- ja laskutustiedot.

Referenssejämme.

Avoimet työpaikkamme.

Olemme myös Suomen Yrittäjien jäsenyritys.

Suomen Asiakastiedon rating on AAA.