Riidanratkaisu ja oikeudenkäynnit

PTCS:n tarjoaminen sopimusoikeudellisten palveluiden lähtökohtana on aina asiakkaan edun turvaaminen ja riskien minimointi. Kilpailuttamisvaiheessa pyrimme ennaltaehkäisemään riidat varmistamalla hankintamenettelyn lainmukaisuuden. Tarkistamme yhdessä asiakkaan kanssa myös, että sopimus on laadittu huolellisesti ja selkeästi sopimuskautta ajatellen.

Meiltä parasta mahdollista apua riitatilanteeseen

Selkeästä sopimuksesta huolimatta saattaa sopimuskaudella ja vielä sen jälkeenkin kuitenkin syntyä erimielisyyksiä. Meiltä saat ongelmatilanteissa apua nopeasti, vaivattomasti ja luottamuksella. Noudatamme hyvää asianajajatapaa ja pyrimme aina ensisijaisesti ratkaisemaan ongelmat neuvotteluteitse. Jos tilanne kuitenkin sitä vaatii, avustamme asiakkaitamme ammattitaidolla myös tuomioistuimessa.

PTCS:n riidanratkaisutiimillä on kokemusta ja osaamista julkisista hankinnoista sekä niihin liittyvien sopimusoikeudellisten ongelmien ratkaisemisesta. Riidanratkaisutiimiin kuuluvat lakimiehet ovat hoitaneet vuosien varrella lukuisia haastavia sopimusriitoja sekä niihin liittyviä oikeudenkäyntejä. Olemme olleet mukana muun muassa ICT-alaan, SOTE-palveluihin ja rakentamiseen liittyvien sopimusriitojen ratkaisemisessa.

Riidanratkaisutiimimme palvelee kaikissa oikeusasteissa

PTCS:n julkisten hankintojen ja riidanratkaisun ammattilaiset avustavat koko Suomen alueella ja kaikissa oikeusasteissa. Yhteistyö riidanratkaisutiimiläisten kanssa on käytännönläheistä ja välitöntä. Tiimimme toiminnassa yhdistyvät kunkin alan erinomainen substanssitietämys sekä sujuvat prosessitaidot.

Hoidamme riidanratkaisun asiantuntemuksella ja pidämme asiakkaamme tilanteen tasalla prosessin eri vaiheissa eikä heidän tarvitse itse murehtia prosessin sujumisesta. Kun törmäät sopimusoikeudellisiin ongelmiin, turvaudu PTCS:n tarjoamaan apuun jo mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

Lisätietoja antaa varatoimitusjohtaja Laura Mäki, puh. 050 591 6553 tai lähetä viesti laura.maki@ptcs.fi. 

Lue tiivistelmä Mistä julkisissa hankinnoissa riidellään?  PTCS:n asiantuntija, varatuomari Aarne Kumlinin Julkisten hankintojen ajankohtaisfoorumissa 20.11 pitämästä esityksestä.