Koulutuspalvelut

Julkisten hankintojen luottokouluttaja

PTCS kouluttaa julkisten hankintojen teemoista eri puolilla Suomea. Olemme luotettu koulutuskumppani niin hankintayksiköille kuin tarjouskisoihin osallistuville yrityksille: koulutamme kuukausittain satoja osallistujia esim. hankintalainsäädännöstä ja hankintaprosessin vaiheista.

Kouluttajina toimivat Suomen johtavat julkisten hankintojen asiantuntijat, joilla on vankka kokemus hankintalain ja sopimusoikeuden soveltamisesta käytäntöön.

Kursseilla painotamme käytännönläheistä näkökulmaa, ja saat tuoretta tietoa myös uusimmista oikeuskäytännöistä. Koulutukset soveltuvat kaikille julkisten hankintojen parissa työskenteleville.

Kysy lisää koulutussuunnittelija Anna Kaitera, puh. 040 147 8720 tai lähetä viesti.

 

Siirry koulutuskalenteriin

Haluatko tietoa uusista koulutuksistamme sähköpostiisi? Liity sähköpostilistallemme täällä .

 

Tilauskoulutukset

Tilauskoulutukset räätälöidään aina asiakaskohtaisesti. Koulutuksessa voidaan keskittyä juuri sinun organisaatiosi toimialan näkökulmaan. Koulutuksen kesto ja toteutustapa on joustava – lyhyestä tietoiskusta työpajoihin (workshop) ja laajempiin kokonaisuuksiin. Kysy myös webinaareja!

Esimerkkejä PTCS:n tilauskoulutusten teemoista:

Pyydä tarjous tilauskoulutuksesta

Kysy lisää Jaana Kovalainen, puh. 040 350 6067 tai lähetä viesti.

Yhteistyökumppanit

Teemme pitkäkestoista yhteistyötä monien tunnettujen koulutustoimijoiden kanssa, jotka luottavat PTCS:n asiantuntijoiden vahvaan osaamiseen erityisesti hankinta- ja sopimusjuridiikan kouluttajina. Tapaat PTCS:n asiantuntijoita yhteistyökumppaneidemme koulutustilaisuuksissa ympäri Suomen.

Jos olet kiinnostunut koulutusyhteistyöstä, ota yhteyttä koulutussuunnittelija Anna Kaiteraan puh. 040 147 8720  tai lähetä viesti.

Koulutuskumppaneitamme ovat muun muassa: