Haluatko kasvaa julkisten hankintojen osaajaksi rautaisessa asiantuntijaorganisaatiossa?

Asiantuntijamme avustavat asiakkaitamme hankintasopimuksissa (tavarat, palvelut, urakkasopimukset ja käyttöoikeussopimukset), joiden yhteenlaskettu arvo on satoja miljoonia euroja. Asiakkaitamme ovat erilaiset valtion organisaatiot, kunnat, hyvinvointialueet sekä eri toimialojen isot ja pienet yritykset.   

Työtehtäviisi kuuluu asiantuntijana avustaminen kilpailutuksissa, sopimusten laatimisessa ja seurannassa sekä erilaisten selvitysten tekemisessä. Työtehtävät sisältävät erityisesti projektien läpivientiin liittyviä tehtäviä sekä vuorovaikutusta asiakkaiden kanssa. Työskentelet aluksi kokeneemman asiantuntijan työparina, mutta sinun tulee kyetä myös itsenäiseen työskentelyyn. Meille on tärkeää, että asiantuntijamme pystyvät hyödyntämään omia vahvuuksiaan ja työskentelemään itseään kiinnostavien työtehtävien parissa. Työtehtäviä on mahdollista räätälöidä erityisosaamisesi ja toiveidesi mukaisesti. Tavoitteemme on, että sinusta kasvaa asiakastyön ja työparityöskentelyn myötä huippuluokan asiantuntija julkisten hankintojen kentälle.    

Sinulta dotamme:   

  • soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
  • työkokemusta julkisten hankintojen kilpailuttamisprosessin eri vaiheista 
  • innostunutta ja haasteita pelkäämätöntä otetta 
  • hyvän suomen kielen taitoa. 

Aiempi kokemus asiakastyöstä, Cloudia-kilpailutusjärjestelmän käytöstä sekä ICT-hankinnoista on plussaa.   

Säännölliset yhteiset palaverimme sekä tiimityöskentelymallimme auttavat sinua pääsemään nopeasti sisään työyhteisöömme ja toimintatapoihimme. Meillä sinun ei tarvitse ujostella avun pyytämistä työkaverilta!  

Erilaiset säännölliset koulutukset ja henkilökohtainen koulutussuunnitelma takaavat jatkuvan kehittymisesi. 

Kilpailukykyisen palkan lisäksi meillä on tarjolla kattavasti erilaisia työsuhde-etuja, joista kerromme mielellämme lisää haastattelun yhteydessä.  

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sähköpostitse  info@ptcs.fi 4.3.2024 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-päällikkö Annamari Kontio (puh. 040 8400545) tai annamari.kontio@ptcs.fi.