Esittelyssä Kalle Kujansuu

”Hei! Olen Kalle Kujansuu ja aloitin PTCS:llä harjoittelijana joulukuussa. Koronapandemian vuoksi olen työskennellyt tähän mennessä kokonaan etänä. Etätöistä huolimatta minut on otettu lämpimästi osaksi työyhteisöä. Lisäksi PTCS on hyvin mahdollistanut töiden ja opiskeluiden yhteensovittamisen.

Kerro vähän itsestäsi

Olen kotoisin Porista ja asun myös tällä hetkellä kotikaupungissani. Opiskelen Lapin yliopistossa kolmatta vuotta oikeustiedettä. Sain juuri notaaritutkielmani valmiiksi ja seuraavaksi aloitan maisterivaiheen opintoja. Vapaa-aikaa vietän monipuolisesti eri urheilulajien parissa. Kesäisin minut tyypillisesti löytää golfviheriöiltä.

Mitä olet tehnyt ennen meille siirtymistäsi?

Ennen PTCS:llä siirtymistä olen työskennellyt muun muassa pankissa. Aikaisempaa työkokemusta juridisista töistä minulla ei ole, joten tämä on ensimmäinen oman alan työpaikka minulle.

Mitkä tulevat olemaan keskeiset tehtäväsi meillä?

PTCS:llä avustan asiantuntijoita julkisiin hankintoihin ja muuhun juridiikkaan liittyvissä tehtävissä. Lisäksi autan tarvittaessa erilaisissa hallinnollisissa   työtehtävissä ja myös markkinoinnissa.”


Tags: harjoittelijaJulkiset hankinnat

Arkisto: Esittelyssä Kalle Kujansuu