Kerromme Kuntamarkkinoilla 2020 sisäilmaston mittauksen hankinnasta

PTCS mukana Kuntamarkkinoilla – meillä on Sinulle mielenkiintoista kerrottavaa

Tänä vuonna ei tavata tuttuja Kuntamarkkinoiden markkinahumussa, mutta ei hätää – tarjoamme julkisten hankintojen ajankohtaista tietoa Kuntamarkkinoiden verkkotapahtumassa.

Asiantuntijamme Jukka Keski-Valkama kertoo miten monimutkaisen teknologiaratkaisun hankinta poikkeaa muista palveluhankinnoista. Case-esimerkkinä on sisäilmaston mittauksen hankinta. Miten tällainen hankinta tukee kunnan tavoitteiden toteutumista kuten esimerkiksi tiedolla johtamista?

Tule kuulolle tietoiskuumme Kuntamarkkinoilla:

Innovatiiviset hankinnat ja IoT-ratkaisut – case sisäilmaston mittaus
Aika: ke 9.9.2020  klo 14:30 – 14:50

Puhuja: Jukka Keski-Valkama, PTCS

Tietoisku on suunnattu teknisen ja ympäristötoimen, sosiaali- ja terveystoimen, kulttuuri- ja sivistystoimen, tietohallinnan ja hankintatoimen edustajille.

Miten pääsen osallistumaan?

Ilmoittautumalla Kuntamarkkinat-tapahtumaan (www.kuntamarkkinat.fi) pääset osallistumaan tietoiskuumme. Tilaisuus on maksuton. Osallistumislinkki tulee Kuntamarkkinoiden ohjalmasivulle.

Järjestämme tietoiskun Teams-kokouksena, johon on helppo osallistua Teams-sovelluksen tai selaimen kautta. Tietoiskussa kuulet ja näet esittäjän sekä esitysmateriaalin, ja pääset esittämään kysymyksiä viestillä ja suullisesti.

Lisätiedot: kurssit@ptcs.fi tai puh. 040 147 8720 / Anna Kaitera


Tags: innovatiiviset hankinnattiedolla johtaminenvaikuttavuus

Arkisto: Kerromme Kuntamarkkinoilla 2020 sisäilmaston mittauksen hankinnasta