”Hyviä hommia hankintojen parissa”- traineemme kokemuksia

PTCS sai vuodenvaihteen jälkeen vahvistusta joukkoihinsa Pohjois-Suomesta. Muhokselta kotoisin olevalla Tuukka Lappalaisella on nyt kaksi kuukautta takana PTCS:llä.

”Haastava, paikoitellen hektinen, mutta erittäin palkitseva työ on kyseessä”, Tuukka toteaa. ”Täällä on saanut olla Suomen johtavien asiantuntijoiden opissa”.

Oikeusnotaarin tutkinnon suorittaneen Tuukan opinnot ovat loppurutistusta vaille valmiit. ”Gradu ja muutama kurssi pitäisi vielä tehdä, vuoden verran varmaan on tekemistä vielä opinnoissa”. Gradun aiheeksi Tuukka kaavailee valtiontukiin ja julkisiin hankintoihin liittyvää tutkimusta.

Tuukka on kotiutunut hyvin Helsinkiin. ”25 asteen pakkasia ei ole hirveästi ikävä”, Tuukka naurahtaa. Aika on kulunut joutuisasti ja vapaa-ajallakin on löytynyt tekemistä. Tuukka antaa kehut Helsingin laajalle ravintolatarjonnalle sekä erilaisille liikuntamahdollisuuksille.

PTCS:lle Tuukka on kotiutunut myös erinomaisesti. ”Erittäin iso apu on Tuukasta kyllä ollut”, kommentoi Tuukan kanssa työhuoneen jakava Juho Lehtoviita. ”Ahkeralle ja osaavalle tekijälle on aina iso tarve.”

Tuukan tavoitat puhelimitse tai sähköpostitse tuukka.lappalainen@ptcs.fi tai puh. 050 512 8090.


Tags: Trainee

Arkisto: ”Hyviä hommia hankintojen parissa”- traineemme kokemuksia