Olemme iloisia saamastamme palautteesta – kiitos vastanneille!

Tänä vuonna touko-kesäkuussa toteutetun asiakastyytyväisyyskyselyn vastausten perusteella ovat asiakkaamme edelleen hyvin tyytyväisiä sekä julkisten hankintojen asiantuntijapalveluihimme että koulutuksiimme:

  • yleisarvosana asiantuntijapalveluistamme oli 4,39/5
  • yleisarvosana koulutuspalveluistamme oli 4,32/5

54,5 % vastanneista oli täysin samaa mieltä siitä, että olemme onnistuneet pitämään kiinni sovituista aikatauluista. Palvelumme on myös hyvin välitöntä, joustavaa ja sujuvaa. 4,52/5 suosittelee mielellään sekä asiantuntijapalveluitamme että koulutuksiamme julkisten hankintojen haasteiden parissa työskenteleville kollegoilleen.

On hienoa, että olemme onnistuneet palvelemaan asiakkaitamme heidän toivomallaan tavalla. Kyselyn tulokset ovat pysyneet samalla tasolla kuin parina edellisenäkin vuonna. Olemme kiitollisia, että saamme olla osa tätä osaavaa yhteisöä, jossa kaikki haluavat tukea ja kannustaa toisiaan tilanteessa kuin tilanteessa,” toteaa PTCS:n toimitusjohtaja Saila Eskola

Suurkiitokset kaikille kyselyyn vastanneille! Kiitos myös terveisistä ja muusta arvokkaasta palautteesta.

Arvoimme 3 kpl 50 euron arvoisia lahjakortteja yhteystietonsa antaneiden kesken. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Toivottavasti syksyllä päästään tapaamaan jo kasvokkain.

Sitä odotellessa haluamme kuitenkin toivottaa rentouttavaa ja aurinkoista kesää kaikille!

PTCS:n koko porukka

 

 


Tags: asiakastyytyväisyysAsiakastyytyväisyyskyselypalaute

Arkisto: Olemme iloisia saamastamme palautteesta – kiitos vastanneille!