Maailma muuttuu. Miten käy sopimusten?

Tämän hetken suosituin tilauskoulutuksemme koskee sopimusmuutoksia muuttuvassa maailmantilanteessa. PTCS:n riidanratkaisutiimi kouluttaa ja konsultoi tästä ajankohtaisesta aiheesta hankintayksiköitä ja tarjoajana toimivia yrityksiä.

Hankintayksiköt painivat tällä hetkellä toimittajien hinnankorotusvaatimusten ja toimitusvaikeuksien kanssa. Toimittajat ovat usein kestämättömässä tilanteessa, kun tuotantokustannukset ovat ennakoimattomasti nousseet sopimuskaudella ja tehdyt sopimukset ovat muuttuneet tappiollisiksi. Tästä syystä sopimuksista pyritään eroon, ellei hinnankorotusvaatimuksiin suostuta.

Ovatko seuraavat kysymykset kuuma peruna teidänkin organisaatiossa?

  • Miten hinnankorotusvaatimuksiin ja toimituskatkoksiin tulisi suhtautua?
  • Milloin olosuhteet täyttävät ylivoimaisen esteen määritelmän ja oikeuttaako ns. liikavaikeus suorituksesta pidättäytymiseen?
  • Onko tilaajalla oikeus hankintalain puitteissa sopia sellaisista hinnanmuutoksista, jotka eivät perustu hankintasopimukseen?
  • Mitä toimittaja voi tehdä, ettei tilaaja suostu hinnanmuutosvaatimuksiin?
  • Onko toimittajalla oikeus purkaa sopimus?

PTCS:n riidanratkaisutiimi tarjoaa ajankohtaista koulutusta ja auttaa haastavissa sopimusneuvotteluissa

Yllä olevia kysymyksiä käsitellään käytännönläheisesti ”Sopimusmuutokset muuttuvassa maailmantilanteessa” -koulutuksessa, joka on tällä hetkellä suosituin tilauskoulutuksemme. Koulutuksen kesto on 3 tuntia ja sen kustannus etäyhteyksin 1800 euroa + alv 24 % (hinta voimassa 30.9.2022 asti). Osallistujamäärää koulutukseen ei ole rajoitettu, eli kaikki halukkaat organisaatiostanne pääsevät mukaan.

Koulutukseen voi yhdistää konsultointipalveluitamme kuten organisaatiosi tilanteeseen perehtymisen ja ratkaisuehdotusten tekemisen.

PTCS:n riidanratkaisutiimi avustaa myös vaativissa sopimusneuvotteluissa ja riidanratkaisussa. Pyydä tästä samalla tarjous!

Ota yhteyttä!

Pyydä tarjous jo tänään tai lähetä meille sähköpostia. Meidät tavoittaa parhaiten osoitteesta info@ptcs.fi

Aarne, Pauliina, Saara ja Tuukka


Tags: riidanratkaisusopimuksetsopimusmuutokset

Arkisto: Maailma muuttuu. Miten käy sopimusten?