PTCS:n timanttinen tiimi pursuaa intoa ja iloa

Pitääkö minunkin ottaa hankintalaki haltuun? Miten osaan keskustella näiden huippuasiantuntijoiden kanssa? Muun muassa nämä kysymykset pyörivät mielessäni, kun aikoinaan aloitin markkinointihommissa PTCS:llä. Hyvin nopeasti totesin, että kysyminen ei ole noloa ja vastaukset ovat hyvinkin ymmärrettäviä. Pian huomasin myös, että minähän viihdyn täällä. Ja niin tuntuvat muutkin viihtyvän. Mutta miksi meillä viihdytään?

Erään toukokuisen viikkotapaamisemme yhteydessä päätettiin yhteistuumin miettiä, mistä viimeisimmän työhyvinvointikyselymme positiiviset tulokset kumpuavat.

Mietinnän tulokset kiteytettynä:

  • Kun pyytää apua, niin sitä saa.
  • Pelkästään hyviä tyyppejä töissä.
  • Saa itse rytmittää työajan ja valita parhaan työskentelytavan.
  • Organisaation litteys – kukaan guru ei ole äärettömän kaukana
  • Haastavat ja mielenkiintoiset työtehtävät – koko ajan uusia aivopähkinöitä ratkottavaksi sopivassa suhteessa.
  • Ei olla pelkästään mukavuusalueella, pääsee oppimaan.
  • Tunne siitä, että pystyy auttamaan asiakasta.
  • Avoin kulttuuri, ei kuppikuntaisuutta.

Mielenkiintoista on, että vaikka iso osa noin 30:stä työntekijästämme asuu ympäri Suomea, ei tämä ole vaikuttanut yhteishenkeen ja viihtyvyyteen. Toimiviin etäyhteyksiin ja työvälineisiin on aina panostettu työnantajan taholta.

Meidän kaikkien kalentereista on varattuna kerran viikossa aikaa yhteiselle palaverille, jossa käsitellään erilaisia kaikkia tavalla tai toisella koskevia aiheita laidasta laitaan. Usein näissä viikkopalaverissa keskustellaan myös pienryhmissä, jolloin kaikki voivat kertoa mielipiteensä ja näkemyksensä. Näiden keskustelujen lopputulema myös kirjataan ylös ja tallennetaan osaksi palaverimuistiota.

”Kuten työhyvinvointikyselyn tulosten keskusteluistakin ilmenee, meillä on mahtavan avoin keskustelu- ja kollegan tukemisen kulttuuri. Olen erityisen iloinen siitä, että vaikka entistä useampi on palannut toimistolle koronan jälkeen, saamme pidettyä yhteyttä ja vaihdettua kuulumiset yhtä sujuvasti myös muualla Suomessa asuvien työntekijöidemme kanssa”, toteaa viime syksynä uudessa tehtävässä HR-päällikkönä aloittanut monille tuttu Annamari Kontio.

Tekstin on kirjoittanut PTCS:n markkinointisuunnittelija Malla Pekonen.

Jos sinua kiinnostaa mahdollisuus päästä osaksi tätä timanttista tiimiä, olethan yhteydessä HR-päällikkö Annamari Kontioon, annamari.kontio@ptcs.fi tai lähetä avoin hakemuksesi info@ptcs.fi.

Tutustu koko porukkaamme tarkemmin.

Lue myös uusimman tulokkaamme Minna Tamperin esittely ja Asiakastyytyväisyyskyselymme_2022 tulokset.


Tags: PTCS:n tiimiRekry

Arkisto: PTCS:n timanttinen tiimi pursuaa intoa ja iloa