Kiitokset palautekyselyymme vastanneille – Mahtavaa, että olette tyytyväisiä meihin!

Iloksemme asiakastyytyväisyyskyselyymme vastanneet asiakkaamme antoivat jälleen hienoa palautetta sekä asiantuntija- että koulutuspalveluistamme

  • mielikuva asiantuntijapalveluistamme oli 4,52/5
  • mielikuva koulutuspalveluistamme oli 4,48/5

Parhaiten asiantuntijapalveluiden osalta onnistuimme sovituissa aikatauluissa kiinni pitämisessä. Asiakkaamme tuntevat myös vahvasti, että heidän hankkeensa on meillä hyvissä käsissä. Koulutuksiamme suosittelisivat myös lähes kaikki (4,61/5) vastanneet.

”Erittäin hienoa kuulla, että asiakkaamme arvostavat tekemäämme työtä. Ilahduttavaa on myös, että olemme onnistuneet sekä asiantuntijapalvelujen toimeksiantojen että koulutustemme osalta lähes yhtä hyvin. Varmasti yksi tärkeä edellytys onnistumisille on ammattitaitoinen ja yhteen hiileen puhaltava työyhteisömme, jossa kaikkien on helppo tehdä töitä ja samalla viihtyä. Meillä on mahtava tekemisen meininki sekä tahtoa tukea ja kannustaa toisiamme tilanteessa kuin tilanteessa”, hehkuttaa PTCS:n toimitusjohtaja Saila Eskola

Saimme jälleen paljon hyödyllistä palautetta ja toteutuskelpoisia toiveita toimintamme edelleen kehittämiseksi. Kiitämme myös mieltä lämmittävistä terveisistänne. Tästä on hyvä jatkaa.

Kiitokset kaikille kyselyyn vastanneille!

Arvoimme 3 kpl 50 euron arvoisia lahjakortteja yhteystietonsa antaneiden kesken. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.


Tags: asiakastyytyväisyysAsiakastyytyväisyyskyselyasiantuntijapalvelutkoulutuksetpalaute

Arkisto: Kiitokset palautekyselyymme vastanneille – Mahtavaa, että olette tyytyväisiä meihin!