Asiakkaamme ovat tyytyväisiä meihin – tiimimme kiittää!

Toukokuussa 2020 toteutetun asiakastyytyväisyyskyselyn mukaan asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä sekä palveluihimme että koulutuksiimme:

  • Mielikuvasi asiantuntijapalveluistamme 4,33
  • Mielikuvasi koulutuspalveluistamme 4,23

Erityisen hyvin olemme onnistuneet pitämään kiinni sovituista aikatauluista (4,51/5) ja mielestänne palvelumme on välitöntä, joustavaa ja sujuvaa (4,41/5). Kysymyksiin vastataan ripeästi (4,32/5) ja myös PTCS:n osaaminen kaiken kaikkiaan vakuutti laadullaan ja monipuolisuudellaan (4,31/5).

Asiakkaamme mieluusti myös suosittelisivat sekä asiantuntijapalveluitamme (4,46/5) että koulutuksiamme kollegoilleen (4,42/5).

”Myös tämän vuotisen tyytyväisyyskyselyn tulokset heijastavat vahvasti PTCS:llä vuonna 2017 käynnistynyttä arvotyötä, jonka kautta yhtiömme arvoiksi vahvistettiin luotettava, arvostava ja oppiva.  Kyselyn tulokset ovat iloksemme hyvin samansuuntaiset kuin vuosi sitten. Meidän asiansa osaava ja asiakaslähtöinen julkisten hankintojen huipputiimimme, on onnistunut pitämään asiakkaamme tyytyväisinä myös näinä poikkeuksellisina aikoina”  kiittelee PTCS:n toimitusjohtaja Saila Eskola

Arvoimme 3 kpl 50 euron arvoisia lahjakortteja kyselyssä yhteystietonsa antaneiden kesken. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Kiitos kaikille vastanneille!

 

 


Tags: Asiakastyytyväisyyskysely

Arkisto: Asiakkaamme ovat tyytyväisiä meihin – tiimimme kiittää!