Lämmin kiitos palautekyselyymme vastanneille!

Kiitokset palautteesta

Iloksemme asiakastyytyväisyyskyselyymme vastanneet asiakkaamme antoivat jälleen hienoa palautetta sekä asiantuntija- että koulutuspalveluistamme

  • mielikuva asiantuntijapalveluistamme oli 4,58/5
  • mielikuva koulutuspalveluistamme oli 4,48/5

Asiantuntijapalveluiden osalta olemme onnistuneet edelleenkin pitämään kiinni aikatauluista. Hankkeenne ovat mielestänne meillä hyvissä käsissä. Meiltä saa vastauksen kysymyksiin ripeästi ja palvelumme koetaan joustavaksi ja laadukkaaksi. Hienoa kuulla, koska siihen me toki pyrimmekin.

Myös julkisten hankintojen koulutuksiamme suosittelevat lähes kaikki kursseillamme käyneet (4,56/5).

”Mahtavaa, että asiakkaamme arvostavat tekemäämme työtä näin korkealle ja luottavat osaamisemme. Huippuammattilaisten timanttinen tiimimme on onnistunut hienosti täyttämään asiakkaidemme odotukset ja toiveet. Vaikka teemme työtämme ympäri Suomen Rovaniemeltä Helsinkiin, toimii yhteistyö saumattomasti. Ja meillä kollegalta voi aina kysyä apua, jos sitä tarvitsee”, iloitsee PTCS:n toimitusjohtaja Saila Eskola

Saimme jälleen paljon hyödyllistä palautetta ja toteutuskelpoisia ideoita toimintamme edelleen kehittämiseksi. Asiantuntijamme kiittävät myös mieltä lämmittävistä terveisistänne. Lupaamme jatkaa samaan malliin myös tulevaisuudessa.

Kiitokset vastanneille!

Yhteystietonsa antaneiden kesken olemme arponeet 3 kpl 50 €:n arvoisia lahjakortteja. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.


Tags: asiakastyytyväisyysAsiakastyytyväisyyskyselyasiantuntijapalvelutkoulutuksetpalautePalautekysely

Arkisto: Lämmin kiitos palautekyselyymme vastanneille!