Uusi etäkoulutus: Vaikuttavuuden arvioinnista arkipäivää, 22.4.2021 klo 9-16

Kansallisessa julkisten hankintojen strategiassa  painotetaan hankintojen vaikuttavuutta. Vaikuttavuuden kehittäminen koskee aivan kaikkia hankintoja. Voiko vaikuttavuutta hankkia yhdellä tai useammalla menettelyllä? Onko sinulle jo selvää, miten vaikuttavuuden arviointi huomioidaan hankintaprosessin eri vaiheissa? 

Tervetuloa PTCS:n uudelle kurssille, jolta saat mukaasi vaikuttavuuden arvioinnin hyvät käytännöt niin suunnitteluvaiheeseen, kilpailutusprosessiin kuin sopimuskaudelle.

Webinaari: Vaikuttavuuden arvioinnista arkipäivää
22.4.2021 klo 9-16

Lisätiedot ja ilmoittautuminen >>

Koulutuksen vetää PTCS:n asiantuntija Jussi Pyykkönen. Jussin erityisalaa ovat nimenomaan vaikuttavuuden arviointi ja sopimusten kannustinmallien kehittäminen.

Etäkurssi järjestetään Teams-kokouksena

Osallistujana kuulet ja näet kouluttajan sekä materiaalit ja pääset osallistumaan keskusteluun niin suullisesti kuin chat-viestein. Koulutus on aidosti vuorovaikutteinen. Osallistumismaksu 520€ +alv sisältää kurssipäivän materiaalit sekä tallenteen, johon sinulla on viikon katseluoikeus. Näin pääset palaamaan koulutuksen aikana käsiteltyihin asioihin vielä jälkikäteenkin.

Tavataan etänä kurssilla!

Lisätiedot: kurssit@ptcs.fi


Tags: vaikuttavuuden hankintavaikuttavuus

Arkisto: Uusi etäkoulutus: Vaikuttavuuden arvioinnista arkipäivää, 22.4.2021 klo 9-16